Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 12/05/14

Vibes Apotek

  • Foto: Sandra Skriver Foto: Sandra Skriver

Man kan blive helt lykkelig over, at der eksisterer noget så unikt som Vibes Apotek i København – og så endda med en helt flabet placering på det yderste Nørrebro.

Den lille cocktailbar har været åben et stykke tid men er netop blevet udvidet med endnu et rum: en hule af et baglokale med dj-pult og persiske tæpper fra gulv til loft. Indehaver Thomas Vibe er et veritabelt festfyrværkeri af muntre ideer og får sjælfuld originalitet ud af ting, andre ville have kasseret.

Barstolene er overskårne birkestammer, og gamle støvsugere fungerer som blomstervaser. Der er sort absint og ratzeputz-snaps i glassene og paranoia-Rembrandt og vildsvinehoveder på væggene. Her er absolut ingen friskpresset frugt, for den slags er dyrt, og her skal de lokale og de studerende også kunne være med.

Til gengæld bobler cocktailkreativiteten frem fra pipetter, sære sirupper og mystiske eliksirer og urteekstrakter på de pyramideformede amagerhylder, og blandt de populære husspecialiteter er vodka- og agurkesagen Headfuck No. 1, Igenfær til 35. kr. og Sort Mælk til 40 kr. Sig endelig heller ikke nej til mærkelige shots – f.eks. det lyserøde barbie-squirt serveret i dværgglas. Herligt, intet mindre.


Hvad:
Vibes Apotek
Hvor: Ydunsgade 5, 2200 Kbh N
Hvornår: Torsdag til lørdag 19.30-00

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.