Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 09/03/18

Vesterbro har fået ny pizza- og ølhule

  • Arkivfoto. Foto: Ikke oplyst

    Arkivfoto.

  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Masser af øl og hjemmelavet pizza langes over disken på ny bar på Vesterbro.

Vesterbro Torv har fået en ægte øl-hule.

Ind er nemlig flyttet Dudes, som byder alle gutter og gutinder indenfor til deres øludvalg. Det er pt. på 24 haner, som alle skænker mikrobryg og håndværksøl, som løbende får nye spændende drikkesager til.

Man kan for eksempel støde på anerkendte producenter som Brus, Flying Couch, Amager Bryghus, Braw, People Like Us og Dry & Bitter for at nævne et lille udvalg.

Læs også: Guide: 5 steder med afterski-stemning i København

Men sådan nogle øl plejer jo at få fordøjelsen i vejret, så sulten melder sig som regel. Det har de også en god løsning på herinde, de sender nemlig deres pizzaer ud over disken. Selve opskriften er tophemmelig, men de har da løftet sløret for, at dejen i hvert fald har øl fra eget hus i.

»Øl og pizza er som bekendt en klassisk og nærmest guddommelig kombination, så at lave en bar der tilbyder begge dele i høj kvalitet har været en drøm i lang tid«, siger Jan K. Hansen, medejer af Dudes.

Foto: PR

Her er storskærm, så man kan følge med i sine yndlingssportsgrene, og hvis man er i det mere sociale humør, så kan man jo også tage et slag Uno.

»Vi har ønsket at skabe et rum hvor atmosfæren er afslappet og nede på jorden, og man føler sig velkommen i det øjeblik man træder ind af døren. Samtidig skal både øllet og pizzaen være på en meget højt niveau«.

Hvad: Dudes
Hvor: Vesterbro Torv 55A