Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 15/10/07

Vega Natklub

  • Vega Natklub Foto: Jakob BoserupVega Natklub Foto: Jakob Boserup
OBS! Vega Natklub er lukket.

Se i stedet Vega Klub.

 


 

Weekendens varme vesterbro-vibrationer residerer på Vega Natklub. Sammen med Store Vega, Lille Vega og Ideal Bar fuldender Vega Natklub viften af tilbud i Musikkens Hus.

Gennemfunky musikprofil
Vegas musikprofil strækker sig fra tech-house og electro til breakbeats, baile funk og dancehall. Mange af byens kendteste dj-navne spiller regelmæssigt på natklubben, som selvfølgelig også serverer internationale live-acts og gæste-dj's fra house- og electroscenens top.

Publikummet definerer club-ånden, og her er det lykkedes Vega at blive samlingssted for dem, der er hippe uden at være for smarte, samt alle, der nyder en god tur i byen. Vegas populære 'gratis-før-01'-politik sørger for, at den ellers meget store klub for det meste er ganske fyldt med unge, festglade mennesker - og det gør naturligvis også klubben populær blandt studerende.

Lille Vega som dansegulv
Lille Vega er som bekendt et af byens sublime spillesteder og rummets fine akustik bliver udnyttet fuldt ud når de mange dj's sætter nålen i rillen og spiller alt fra electro til baile funk. I rummet ved siden af dansegulvet er den nydesignede lysbar, der stod klar efter natklubbens relaunch i oktober '06.

Chill-out og snak i Vega Lounge
På etagen ovenover ligger Vega Lounge med en ottetalsformet cocktailbar, åbne sofamiljøer, store panoramavinduer og et mindre dansegulv. Her finder man også udgangen til den udendørs balkon, hvor man må ryge.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.