Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 07/07/11

Ud med papegøjefigurer og billige tropedrinks

  • Foto: AFP
Den københavnske Coconut Beach Bar bliver nu til V22 Cocktail Bar, og satser på kvalitet frem for kvantitet.

Kælderen under restaurant Pasta Basta har i en årrække huset Coconut Beach Bar, der med sand på gulvet, drivtømmer og tovværk på væggene, palmer, papegøjefigurer og billige tropedrinks på barkortet, havde et meget klart - og måske også ganske forældet - koncept.

Men nu er det slut. Indehaverne har valgt at gøre op med deres image som strandbar, og har investeret i nyt indre, nyt ydre og nyt barkoncept. Ved roret på Tholstrup-koncernens nye cocktailbar i Valkendorfsgade 22, der har fået det sigende navn V22, står Dennis Stein Mantzius. Han har tidligere været barchef på det hedengangne diskotek Luux Copenhagen.

Læs også: Alt om nattelivet i København

- Der er tale om et nyt sted fra yderst til inderst. Vi har revet alt det gamle interiør ned, skiftet facaden og gjort op med det fasttømrede koncept, fortæller Dennis Stein Mantzius, der bliver daglig leder på V22.

- Det er ikke en klassisk cocktailbar, hvor man går ind og får sig en Martini. V22 kommer til at køre med en mere new school tilgang til cocktails, hvor man finder blendede, shakede og smashed cocktails på barkortet, siger Dennis Stein Mantzius. Han har været med til at komponere de tre signaturcocktails: Royal Ginger Pleasure, Chill Me Basil og My Sweet Blackberries and Bananas, mens barens signaturshot bliver Red Japanese på sake, ingefær og tranebær.

- Vi satser på en mere bred profil, i stedet for at låse os fast på et bestemt publikum, men vores målgruppe er folk på 25 år+, der godt kan se fordelen i kvalitet frem for kvantitet, siger Dennis Stein Mantzius. Det afspejler sig også i musikprofilen, der bliver house- og loungeinspireret.

Læs også: Ny kæmpeklub i Kødbyen

- Vi betragter lidt åbningstiderne som en startpakke. Hvis baren hurtigt får gennemslagskraft, vil vi se på, om vi også skal holde åbent onsdag eller om vi skal strække åbningstiden et par timer, siger han. Hvor Coconut Beach Bar typisk trak et lidt yngre publikum, vil V22 satse på det mere modne.

V22 skulle efter planen være åbnet fredag den 8. juli, men har været nødsaget til at skyde åbningen på grund af det massive regnvejr, der ramte København - og kælderbaren - hårdt i weekenden.

- Lige nu har vi håndværkere til at gå og brække gulvene op, for at tjekke hvor stor skade vandet har gjort, fortæller Dennis Stein Mantzius. I stedet åbner cocktailbaren den 15. juli, hvor der vil være signaturcocktails på husets regning fra klokken 18 til 20 og dobbelt op på samme cocktails resten af natten.

Hvad: V22 Cocktailbar
Hvor: Valkendorfsgade 22, København K.
Hvornår: Torsdag 20-02, fredag 16-03 og lørdag 20-03

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.