Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 29/05/17

Two Socks Copenhagen

  • Foto: Malene Anthony Nielsen Foto: Malene Anthony Nielsen
  • Foto: Ikke oplyst
  12  
Ginbar og butik i Westmarket, hvor gin er en rendyrket passion.

Gin boomer.

Så selvfølgelig har Westmarket på Vesterbrogade også deres egen gin-oase. Den hedder Two Socks Copenhagen og er en ginbar/butik i, hvor kunden til enhver tid kan komme og bare sætte sig i baren, nyde stemningen, den afdæmpede lounge/jazz musik i baggrunden og få en hyggelig snak, hvis man ønsker det.

Men de er også mere end det - Two Socks er også et nyt koncept, hvor de ønsker at sælge oplevelsen, ved at trække kunderne ind i en verden af gin, enebær,citrusfrugter og mange mange flere smags- og duftnuancer.

Læs også: Boblefans: Vesterbro får ny champagnebar

De har blandt andet mere end 50 forskellige varianter af gin, som kan nydes som rene produkter og selvfølgelig også som GT. Deres håndværk er, at de går i dybden med hver enkel gin som serveres på en bestemt opskrift. Der bliver ikke mixet på kryds og tværs. Anerkendelsen af ginens DNA ligger i, at de er tro mod produktet og fremhæver kun de enkle ingredienser, der allerede er brugt, derfor serveres de på bestemte måder.

'Som f.eks. Hernö som tager dine sanser dybt ind i en skov fyldt med enebær, destilleret i citrusfrugter, peber og tyttebær med et strejf af vanilje. Du får duften af koldskål på toppen og smagen af GT i bunden, når du løfter glasset. En meget frisk og yderst populær GT,' fortæller Susanne Simonsen, indehaver af Two Socks Copenhagen og fortsætter:

'Eller Ferdinands kvæde som har ligget på fade i mere end to måneder, most i kvæde og fortyndet med rieslingvin, en let gin på kun 30 procent og nydes i særdeleshed rent, men er også en skøn oplevelse med tonicen 1724 fra Chile, produceret i 1724 m højde. Den har smagsnuancer af appelsin, citrus og mandarin og en meget mild kuldsyre. Mange kvinder nyder denne.'

Læs også: Så åbner Københavns eneste ice-bar

Two Socks Copenhagen afholder også smagninger:

'De kan afholdes på flere måder, men det går igen, at det er vigtig for os, at vi når helt ud til kunderne. Vi afholder både små smagninger fra 2 personer og op til 35-40 stykker. Det er for alle både virksomheder, som vi havde besøg af i går, venner, kollegaer, eller man har give det som gave i f.eks. fars dags gave. Kunden har samtidig mulighed for at købe alle produkterne hos os, samt få opskriften med på den valgt gin, de køber, så de har mulighed for at skabe samme oplevelse derhjemme.'

Hvad: Two Socks Copenhagen
Hvor: Westmarket, Vesterbrogade 97, ca. midt inde i Westmarket

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.