Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 24/09/08

Tre danske dj's skal spille for 27.000 gæster i Parken

  • Foto: PR-foto fra Sensation Foto: PR-foto fra Sensation
Nu er det blevet offentliggjort, hvilke danske dj’s, der skal være med i lineuppet, når gigantfesten Sensation White indtager Parken med 27.000 gæster midt i november.
Gigantfesten Sensation White er en omrejsende megaevent, der i år indtager adskillige europæiske byer. Til hver fest vil en international håndfuld dj’s underholde de tusindvis af gæster, der indløser billet, og i hvert land findes der desuden to lokale dj’s, der skal være en del af lineuppet.

Nu er det blevet offentliggjort, at de danske pladser indtages af Rune RK og Kjeld Tolstrup – et ikke helt overraskende valg, eftersom de begge er sværvægtere på den danske scene med masser af international erfaring bag sig. Men som Kjeld Tolstrup udtaler, drejer Sensation White sig heller ikke om at overraske – i hvert fald ikke på dén måde: ”Det handler om at levere noget, de er sikre på bliver en succes”.

Det bliver den erfarne dj’s største publikum til dato. For omkring ti år siden spillede han til en Ministry of Sound-arrangement i en flyhangar i Johannesburg for omkring 10.000 mennesker. I Parken bliver der plads til 27.000, og indtil videre forlyder det, at billetsalget går strygende. ”Det er det største arrangement, jeg nogensinde har spillet til", siger Tolstrup. "Og når man som dj lever af den reaktion, man får tilbage fra publikum, så bliver det noget helt særligt at få den tilbage fra så mange mennesker på en gang. Jeg er bestemt ikke uimponeret. Jeg glæder mig meget.”

Aftenen bliver også en særligt overvældende oplevelse for én dansk dj til. Samsung har nemlig kørt en åben dj-konkurrence i Danmark, hvor vinderen får en plads i lineuppet ved siden af de erfarne herrer og dermed et publikum, der er større, end de fleste dj’s nogensinde får mulighed for at opleve. En drømmesituation, der får Tolstrup til at tænke tilbage på de første internationale spillejobs han havde tilbage i starthalvfemserne: ”Der ryster man jo lidt i knæene og bliver helt bange, når man hører lyden i boksen. Bare monitorlyden var større end de fleste anlæg, jeg indtil da havde spillet på. Det bliver stort for vedkommende.”

De internationale hovednavne til Sensation White bliver Steve Angello og Sebastian Ingrosso samt hollandske Erick E og canadiske Tiga.

Læs den tidligere artikel om Sensation White her.