Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 23/09/12

TIRSDAGS-DATING MED TANGO OG VIN

Tidspunkt

Tango y Vinos

Herluf Trolles Gade 9
1052 København K

Åbningstider

Tir - Søndag: Fra Kl. 12:00 - till late

Kontakt

22939800
 

Genre

Vinbar

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Bruger 219990 23. sep 2012

Søg tilflugt fra efterårskulden sammen med en date, en kollega, en kæreste eller en ven… Og tilbring en anderledes aften hos Tango y Vinos. Midt i hjertet af København, tæt på Nyhavn og Kongens Nytorv, men dog alligevel så langt væk hérfra.

Forestil jer en aften, der forløber på følgende måde...

I står på Kongens Nytorv og kan herfra skimte Nyhavn, Strøget og Det Kongelige Teater: I nærmer jer Nyhavn langs den højre side, hvorfra I kan se Nyhavns karakteristiske brogede udbud af mennesker og restauranter, der ligger på den modsatte side, den venstre side.

Følg Nyhavns oplyste gadelygter, der reflekterer sig i vandet, indtil I nærmer jer Heibergsgade; den første vej, der ligger på højre hånd. Spadsér lige ud ad denne 70 meter. Hvis det er en date: helst hånd i hånd…

Herefter drejer I til venstre ad Herluf Trolles Gade og følger vejen, indtil I står foran nummer 9, Jacob Gades Hus, hvor Tango y Vinos er placeret i selvsamme bygning opkaldt efter den navnkundige dansker af ditto navn.

Når I har gået op ad de seks trin, der forbinder Tango y Vinos med det øvrige København samt anonyme Herluf Trolles Gade, vil I fornemme et sandt fald 'Down the Rabbit Hole'.

Det første, der møder jer, er portrætter af kendte argentinske personligheder, der vil ledsage jer denne aften: Carlos Gardel, Evita, Jorge Luis Borges og Julio Cortázar er blot en lille vifte af de personer, som I kan tilbringe jeres aften med.

Efter at I har sat jer, vil I blive skænket et glas velkomst-hvidvin. Tag jer god tid, udveksl intime blikke og nyd hinandens selskab. Straks skal I sætte tænderne i jeres tirsdags-tango-menu, som er en 3-retters menu, der skifter hver fjortende dag. I kan finde den aktuelle menu hér.

Hertil får I serveret to glas vin, der er nøje afstemt med menuen i samråd med kokken.

Snart skal I danse eller, under alle omstændigheder, stifte bekendtskab med tango, den sensuelle argentinske dans. Jeres tangounderviser vil guide jer igennem og afmystificere dansens grundlæggende byggesten.

Og på denne måde har I rigelig tid til at udveksle de sidste intime blikke; nyde de fløjlsbløde argentinske vine fra den 'rigtige side af Andesbjergene'; gå på opdagelse i vores vinotek med plads til 2000 flasker vin; eller bare nyde hinanden selskab, inden I drager hjem. Alene eller sammen.

Det særlige tilbud inkluderer
3-retters menu (en forret, en hovedret & en dessert)
3 glas vin, som aftenens vintjener udvælger
Kaffe
90 minutter tangoundervisning

Dato og tidspunkt

Hver tirsdag kl.18.00-21:30.

Pris pr. person

DKK 550,-
Cash-Dankort-Visa-Dankort

Forhåndsreservation er nødvendig enten via info@tangoyvinos.dk eller via telefon: 33 32 81 16. Maksimalt kan fem par booke dette tilbud pr. tirsdag.

Reciban abrazos

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register