Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 23/09/12

TIRSDAGS-DATING MED TANGO OG VIN

Tidspunkt

Tango y Vinos

Herluf Trolles Gade 9
1052 København K

Åbningstider

Tir - Fre: Fra Kl. 17:00
Lør: Fra kl. 17:00 Søn:17:00

Kontakt

33 32 81 16
 

Genre

Vinbar

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Bruger 219990 23. sep 2012

Søg tilflugt fra efterårskulden sammen med en date, en kollega, en kæreste eller en ven… Og tilbring en anderledes aften hos Tango y Vinos. Midt i hjertet af København, tæt på Nyhavn og Kongens Nytorv, men dog alligevel så langt væk hérfra.

Forestil jer en aften, der forløber på følgende måde...

I står på Kongens Nytorv og kan herfra skimte Nyhavn, Strøget og Det Kongelige Teater: I nærmer jer Nyhavn langs den højre side, hvorfra I kan se Nyhavns karakteristiske brogede udbud af mennesker og restauranter, der ligger på den modsatte side, den venstre side.

Følg Nyhavns oplyste gadelygter, der reflekterer sig i vandet, indtil I nærmer jer Heibergsgade; den første vej, der ligger på højre hånd. Spadsér lige ud ad denne 70 meter. Hvis det er en date: helst hånd i hånd…

Herefter drejer I til venstre ad Herluf Trolles Gade og følger vejen, indtil I står foran nummer 9, Jacob Gades Hus, hvor Tango y Vinos er placeret i selvsamme bygning opkaldt efter den navnkundige dansker af ditto navn.

Når I har gået op ad de seks trin, der forbinder Tango y Vinos med det øvrige København samt anonyme Herluf Trolles Gade, vil I fornemme et sandt fald 'Down the Rabbit Hole'.

Det første, der møder jer, er portrætter af kendte argentinske personligheder, der vil ledsage jer denne aften: Carlos Gardel, Evita, Jorge Luis Borges og Julio Cortázar er blot en lille vifte af de personer, som I kan tilbringe jeres aften med.

Efter at I har sat jer, vil I blive skænket et glas velkomst-hvidvin. Tag jer god tid, udveksl intime blikke og nyd hinandens selskab. Straks skal I sætte tænderne i jeres tirsdags-tango-menu, som er en 3-retters menu, der skifter hver fjortende dag. I kan finde den aktuelle menu hér.

Hertil får I serveret to glas vin, der er nøje afstemt med menuen i samråd med kokken.

Snart skal I danse eller, under alle omstændigheder, stifte bekendtskab med tango, den sensuelle argentinske dans. Jeres tangounderviser vil guide jer igennem og afmystificere dansens grundlæggende byggesten.

Og på denne måde har I rigelig tid til at udveksle de sidste intime blikke; nyde de fløjlsbløde argentinske vine fra den 'rigtige side af Andesbjergene'; gå på opdagelse i vores vinotek med plads til 2000 flasker vin; eller bare nyde hinanden selskab, inden I drager hjem. Alene eller sammen.

Det særlige tilbud inkluderer
3-retters menu (en forret, en hovedret & en dessert)
3 glas vin, som aftenens vintjener udvælger
Kaffe
90 minutter tangoundervisning

Dato og tidspunkt

Hver tirsdag kl.18.00-21:30.

Pris pr. person

DKK 550,-
Cash-Dankort-Visa-Dankort

Forhåndsreservation er nødvendig enten via info@tangoyvinos.dk eller via telefon: 33 32 81 16. Maksimalt kan fem par booke dette tilbud pr. tirsdag.

Reciban abrazos

 

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Tilmeld dig AOKs musik og natteliv-nyhedsbrev. Bliv opdateret på byens koncerter, cocktailbarer, klubber og alt der rører sig i nattelivet hver uge. Bare skriv din email her.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester