Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 10/04/12

Tipi Horror Edition

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Rasmus Rekyl 10. apr 2012

Denne fredag gæster Tiefschwarz/ Ali Schwarz fra det anerkendte superlabel Souvenir music TIPI på Kb18. Tiefschwarz har med mere end 14 år på scenen haft stor betydning for den elektroniske musiks udvikling og har været forbillede for et hav af artister med udgivelser på nogle af de mest prominente labels i verden foruden de med erfaringer fra alverdens storby klubber véd hvordan et publikum skal skæres (Miami, New York, Sydney, Amsterdam, Sarajevo, London, Antwerp for at nævne bare et par stykker). De har derforuden komponeret remixes for en kæmpe skare artister. Blandt de mere kommercielt populære kan nævnes Madonna, Missy Elliot og Depeche Mode.

Samtidigt møder Tiefschwarz som repræsentant for Souvenir Music hovedmanden bag Noir music bag pulten - Rene Noir - som trak hele 3 priser hjem under dette års DDJA samt FLIP som også høstede stor anerkendelse og en pris med fra DDJA.
Gulv og publikum varmes op af TIPI bagmand og resident Rasmus Rekyl og Videoboys har gået nye vegne for at skabe et anderledes indtryk af visuals med en lidt anderledes installation foruden den kotumen tro, overvældende mængde projectors.

Samtidigt kan det nævnes at både Noir og Tiefschwarz i år begge kan fanges på samme scene (Mochima Beach/Macarena Mar) under Sonar off i Barcelona, hvor Rekyl står bag et par større internationale label showcases.

Tipi Horror Edition Feat. Souvenir Music vs Noir Music Showcase.

Tid: 23 - 08 (før 24: fri entre, efter 50,-)

Hvor: KB18. Kødboderne 18, 1714 KBH V.

se mere på http://www.facebook.com/TIPIcopenhagen

▲▲▲▲▲UGA UGA WE LOVE YOU ▲▲▲▲▲

 

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register