Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 28/08/13

The Bird & The Churchkey

  • Foto: Morten Bonde, Nord Gruppen Foto: Morten Bonde, Nord Gruppen
Konceptet bag den nye bar er et pubdesign inspireret af London men med skandinaviske twists.

The Bird satser hårdt på drinks med gin, og folkene bag er da også virkelig nørdede. Man kan vælge mellem 100 forskellige slags gin, fem forskellige tonics og sin ”yndlingsskræl”.

I baren kan man vælge mellem mere end 10 slags fadøl, 30 slags flaskeøl og ikke mindst nordens største ginsamling.

”The Bird er vores bud på den perfekte pub. En East London designfortælling tilsat lidt stilren Skandinavisk følelse og noget cognac vintagelæder, et ginkort i verdensklasse og et stort sortiment af fad- og flaskeøl. Vi håber at kunne skabe en ægte ”afterhours-stemning”, præcis som man ser i East London, hvor folk mødes efter arbejde i hippe omgivelser. Også vil vi gerne servere nogle verdensklasse GTs, det passer perfekt til en pub.”, Udtaler en af folkene bag, Daniel Knuttel.

Drengene bag the The Bird & The Churchkey er også mændene bag The Jane, Fugu, Hero, Francis Pony, Nord Natklub og Cocks & Cows. Så de har om nogen fingrene godt nede i den københavnske nattelivs-gryde.

”Mange forbinder en GT med mormors fødselsdag, en billig tonic og lidt for få isterninger, hvilket er rigtig synd. Gør man sig umage med at sammensætte en GT ud fra den rigtige gin, den rigtige tonic, i det rigtige glas og med det rigtige antal isterninger, ja så er det en helt anden oplevelse. Også må man naturligvis ikke glemme ”the garnish”. Hver enkelt gin passer til sine egne ingredienser. Til G’vine gin er det vindruer, til Bulldog lidt lakridsrod og til en No3 bruger man grape, citron og appelsin. På den måde forstærker man de underliggende ”botaniske” smagsnuancer, så det fremhæver den enkeltes gin særlige karakteristika.”, udtaler medejer Adam Hjorth.

Er budgettet lidt stramt, eller er man på SU kan man nyde lækre drinks tirsdag til lørdag og med happy hour hver dag fra 16-20.

Hvad: The Bird & The Churchkey
Hvor: Gammel Strand 44
Åbningstider: Tirsdag til torsdag 16-02. Fredag og lørdag 16-05

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.