Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 24/09/09

Tender Cph

  • Foto: PR-foto Foto: PR-foto
  • Foto: Ikke oplyst
  12  
1. oktober 2009 slog byens nyeste cocktailbar dørene op på Gammel Strand. Navnet er Tender Cph.

Udover cocktails byder Tender Cph på tapasanretninger, der kan stille den lille sult med én til to serveringer, og den større med tre til fire (til prisen 65 kr. for én, 200 kr. for fire). Køkkenet styres af kokken Jeppe Graa, som tidligere har været på Herman, Geranium og MR.

Den daglige ledelse af Tender forestås ved Shane Kernan, som også ejer Bar 7 i Studiestræde.

Tender Cph rykker ind i de lokaler, som for en kort overgang rummede Berntsens Ballade, inden de rykkede til Vesterbrogade på grund af for meget byggerod i forbindelse med ledningsarbejde og arkæologiske udgravninger på stedet.

Brugerbeskrivelse - oprettet af Mol Admin Bruger

Jeppe Graa i køkkenet, en danmarksmester i cocktails samt et rutineret partnerskab udgør rammen om åbenlys synergi: Velkommen til Tender CPH.

Man ved med det samme at Tender CPH er noget særligt. Tre trin ned, og man kan mærke stressen lægge sig og hyggen sætte ind. Fra 1. Oktober 2009 byder Tender CPH indenfor til en anderledes smags- og synsoplevelse i hjertet af København. På Gammel Strand 44 har duo’en Shane Kernen (Bar 7) og Niels Hjorth (Bar 7, Club Nord) etableret en ny cocktailbar, som udmærker sig ved også at servere mad. Og ikke bare fra hvilken som helst kok: Jeppe Graa (Herman, Geranium samt MR) har været med til at sikre indtil flere restauranter en Michelin-stjerne, og nu står han med firmaet Madsynergi bag det nye køkkenkoncept på Tender CPH i form af en række udsøgte anretningen, som tilgodeser både den lille og den store sult. Prismæssigt ligger menuerne overraskende lavt fra 65 kr. til små 200 kr.

Tender CPH har desuden sikret sig danmarksmesteren i klassiske cocktails 2008, Kim Hass, og som et højkompetent indspark er den famøse Kester Thomas hentet ind fra den engelske cocktailscene for at sammensætte den nyskabende cocktailmenu under ledelse af Shane Kernan.


Nedenfor er listet et udpluk af cocktails fra Tender CPH:

Mexican yellow belly - Gold tequila smashed with kumquats, lime juice, fresh mint, vanilla sugar & orange juice. Sharpen the yellow taste buds.

Geisha - Fresh Lemon grass & ginger, shaken with koko kunu, coconut milk & crème de cacao.

Smiling Assassins - Beefeater gin shaken with St. Germaine elderflower, lemon juice, chili sugar, cherry syrup & organic apple juice.

Mea G - Saffron gin shaken with fresh basil, sugar, mandarin napoleon & fresh lemon juice.

Porn-star Martini - Absolut vodka served martini style, shaken with vanilla sugar, passion fruit & topped with passion foam. Added with a shot of champagne.

Tender Lotus - Served in a rocks glass & shaken with Absolut vodka fresh ginger and lychee.

Velkommen til Tender CPH, Gammel Strand 44, 1202 København K.


Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.