Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 25/09/12

Swedish House Mafia i Forum

  • Foto: PR Foto: PR
De solgte 105.000 billetter på under tre timer til deres koncerter i Stockholm. I aften spiller de i København. Måske for sidste gang nogensinde.

...

Swedish House Mafia har været her. Se andre fester i nattelivet her

Den svenske og globalt storhittende housetrio Swedish House Mafia solgte 105.000 billetter på under tre timer til deres tre planlagte koncerter i Stockholm. To dage efter spiller de i København. Billetterne blev sat til salg fredag 28. september kl. 12, og koncerten er udsolgt.

Det er den svenske housemafias sidste tour nogensinde - ihvertfald hvis man skal tage "One Last Tour"-navnet alvorligt.

Og det bliver med den slags koncerter, der ikke sparer på effekterne - fra World Trade Center i Dubai, hvor touren kickstartes, til Madison Square Garden i New York til marts. For Swedish House Mafia er et af den slags nye stadionhousefænomener, der kan sælge billetter til over 500 kr. per styk, og hvis singler får mere end fem millioner views på youtube.

På trods af den succes har gruppen, som består af de tre house-dj's og -producere Steve Angello, Sebastian Ingrosso & Axwell, besluttet, at det er slut med deres fælles eventyr for denne gang.

Og som det sig hør og bør inden for stadionhouse-genren, afsluttes der naturligvis med et langstrakt brag af en verdensturné - centreret omkring deres andet fælles album, "Until Now", som udkom den 19. oktober.

Den seneste single fra albummet, "Don't You Worry Child" (feat. John Martin), har ligget nummer 1 på den danske dancechart, siden den udkom. Albummet indeholder desuden en endnu uudgivet version af Coldplays "Every Teardrop is a Waterfall" samt et remix af Ushers "Euphoria".

Aldersgrænsen til festen i Forum den 26. november er 15 år.

Hvad: Swedish House Mafia
Hvor: Forum
Hvornår: Mandag 26. november kl. 20
Hvordan: 550 kr. plus gebyr på billetlugen.dk.

Læs anmeldelsen her

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register