Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 10/08/11

Sukkerbageren

  • Her laves Sukkerbagerens absint-shots med den hemmelige ingrediens. Foto: PR Foto: Ikke oplyst

    Her laves Sukkerbagerens absint-shots med den hemmelige ingrediens. Foto: PR

Sukkerbageren tiltrækker et ungt publikum i Købmagergade. Specialiteten er absint-shots og fri bar for alle medlemmer fra 23 til 01.

...
"Sukkerbagerens lokaler ligger i Købmagergade i en gammel baggård, der i 1700-tallet husede en såkaldt ”sukkerbager”, som fremstillede søde kager og konfekt. Forskellen på en konditor og en sukkerbager var, at en sukkerbager også producerede alkoholiske drikke. Og historien går, at netop denne sukkerbager en nat havde drukket lidt for meget af sine egne produktioner og derved var kommet til at sætte ild til bygningen. Som brændte ned – og også lige tog Ludvig Holbergs lejlighed, som lå ovenpå, med sig i flammerne.

Den slags historier om det uheldige ved en anelse for meget alkohol indenbords afskrækker dog ikke folkene bag den nye natklub, som lancerer sig på fri bar for alle fra kl. 23 til 01 hver weekend - for kun 60 kr. (hvis man er medlem). Og udover Heineken og vodka fra Absolut kan man beruse sig i klubbens signatur-shot, som består af absint, cognac og en hemmelig ingrediens.

Man kan blive medlem af Sukkerbageren, og det kræver hverken, at man er kendt eller rig – man skal blot ansøge via facebook.com/sukkerbageren. Medlemmer sparer 20 kr. i entré og kommer foran i køen.

Hvad: Sukkerbageren
Hvor: Købmagergade 26
Hvornår: Åbningsfest 12. august 2011.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.