Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 18/04/18

Strøm Bar

  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Historisk cocktailnørderi i topklasse.

For historisk cocktailnørderi i topklasse skal man vende snuden mod cocktailbaren Strøm, som de svenske brødre Andreas og Mikael Nilsson åbnede sammen med Simon Haugaard Pedersen ved Gråbrødre Torv i 2012.

De to svenske brødre har sammenlagt mere end ti års erfaring fra de bedste københavnske cocktailbarer, og på Strøm oplyser cocktailkortet ikke bare om ingredienser, men også om de årstal, hvor de enkelte cocktails for første gang optrådte på skrift.

Det gjorde en Hoffman House Fizz for eksempel i 1912, mens en Silver Dollar er Mikaels egen (konkurrencevindende) nyskabelse fra 2011. Strøm serverer også cocktails på fad, hvilket er en større tendens på cocktailbarerne i USA end i København.

Og det er altså ikke bare et billigt trick, som skal få cocktailudskænkningen til at gå hurtigere. Smagsnuancerne i Philly Fish House-punchen bliver bare blandet endnu bedre sammen på den måde. Og ja, så går det selvfølgelig hurtigere.

Baren er indrettet i moderne art deco-stil og ligger i de lokaler, som tidligere husede den irske Bloomsday Bar.

Den officielle åbningsfest på Strøm fandt sted 1. september 2012.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.