Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 25/10/12

Spektrum Scandinavia

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Kasper M. de Thurah 25. okt 2012
Senest redigeret af Kasper M. de Thurah 25. okt 2012

Den største og flydende natklub Spektrum Scandinavia ligger til kaj ved Christians Brygge / Langebro i København for første gang nogensinde og byder alle velkommen ombord indtil skibet sejler videre til næste destination.

Med det berømte Funktion-One anlæg -der kun findes på de helst store klubber i verden, 4 dæk (Sky bar på soldækket, Ocean Lounge, Maindeck samt Crew Area), 8 barer samt VJ kontrolleret lysshow samt forskellige genrer på hvert dæk er der lagt op til en oplevelse for alle i hovedstaden man husker i lang tid. Velkommen ombord den historiske DSB færge fra 1962, der i de sidste 2-3 år har gennemgået en total renovering samt modernisering så den i dag er af international superklub-standard og flottere ned nogensinde med plads til op mod 1.500 gæster pr. aften.

Skibet har i 18 år ligget i Århus Havn og fungeret som både restaurant og diskotek, bedst kendt under navnet MF Broen. Men efter en ny ledelse overtog skibet i 2010 og skabte den mere internationale og strømlinede natklub Spektrum Scandinavia, fik den gamle og stolte færge en ny æra og skaber nu også oplevelser i andre skandinaviske byer. Den officielle åbning fandt sted i Oslo sidste år med over 4.000 mennesker tilmeldt til åbningsaftenen.

Velkommen ombord Skandinaviens største natklub.

FØLG OS PÅ FACEBOOK
------------------------------------------------------------
Følg med i vores skandinaviske eventyr og hold dig opdateret omkring events og åbningstider.
www.facebook.com/spektrumscandinavia

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.