Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 01/11/12

Sneen falder i aften

  • Tuborg Julebryg kommer i aften på gaden klokken 20.59 Foto: Martin Sylvest AndersenTuborg Julebryg kommer i aften på gaden klokken 20.59 Foto: Martin Sylvest Andersen
Hvis du ikke allerede er i julestemning, så byder fredagen første chance for at blive det. Det er nemlig endnu en gang tid til byde velkommen til snebajere og nissepiger, når fadølshanerne vanen tro lukker op for Tuborgs Julebryg.

...

Den bitre bryg har været en del af danskernes jul siden 1981, og lanceringen vil i år være som de fleste danskere kender det, hvor det officielt først bliver muligt skåle i øllet fra klokken 20.59.
Det eneste, som der for alvor har ændret sig ved Tuborgs juledrik er lanceringsdatoen. Klager fra blandt andet gymnasielærere over uoplagte elever har fået bryggerigiganten til at flytte J-dag til første fredag i november.

Ellers er der ikke mange forandringer at spore, for reklamesøjlerne naturligvis være de samme som dem, der har fulgt øllen siden 1984.
Som noget nyt vil det i år være muligt at hente en app til sin smartphone, der leder dig direkte til nærmeste en tappehane, lover Tuborg. Du kan finde app'en her.

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Kommentarer