Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 09/11/17

Smag 200 forskellige slags gin til pop-up-bar i Kødbyen

  • Foto: Shutterstock
  • Gin er på alles læber, og i alles maver. Foto: PR

    Gin er på alles læber, og i alles maver.

    Foto: PR
  12  
Kom gratis med til »Gin & Tonic Pop Up Bar - Havefest Edition i Kødbyen« og smag f.eks. G&T med banan & kardemommekapsler.

Gin er sprunget fuldkommen i luften.

Hvor man tidligere 'bare' bestilte en gin-tonic, bliver de mange gin-flasker i 2017 nu nidkært vendt og drejet, nørderiet tiltager og ord som botanicals, håndlavet gin og 'one-shot method' bliver slynget ud rundt omkring i landet.

Gin er generelt noget af det mest hippe, og 10. og 11. november kan man komme med til »Gin & Tonic Pop Up Bar - Havefest Edition« i Kødbyen. Her er der mere end 200 forskellige slags gin at vælge imellem og uanset hvordan de kombineres med Fever-Tree tonicvand koster de 75 kr. stykket.

Læs også: Gin-favorit åbner ny kæmpebar i Kødbyen

Det er Iben Diamant, der står bag gin-festen. Hun er gin-dronning og forfatter til bøgerne »Gin, Tonic & Tilbehør« og »Gin. Historie - Opskrifter - Ginkartotek« samt sitet whynotgin.dk.

»Jeg vil rigtig gerne dele ud af gin-glæden og de oplevelser, der findes omkring gin af god kvalitet. Rigtig mange bliver utroligt overraskede, når de oplever, hvordan en G&T også kan smage. Vi kommer f.eks. til at servere G&T med banan & kardemommekapsler, citron & havtorn,  jordbær & vanilje og mange mange flere kække kombinationer,« fortæller hun.

Læs også: Verdens næststørste ciderbar åbner på Vesterbro

Der vil være gin & tonic for enhver smag. Både de klassiske, dem der er tørre og tidsløse i smagen. De søde, blomstrede og mindre bitre og så selvfølgelig lidt til de mere nørdede gin-drikkere. Man skal bare være over 18 år for at være med.

Dem der har en holdning til, om deres gin er lokal eller fremstillet under særlige forhold, eksempelvis ved vakuum destillering. Det hele handler om at være fælles om gin-glæden, og om at opleve hvor forskelligt gin & tonic kan smage. En G&T er ikke længere bare en G&T.

Læs også: Vinbar til de unge beskriver vin med emojis

»Vi har forvandlet et af kødbyens rå lokaler til en indendørs havefest. Der er rullet græs ud, hængt kulørte lamper op og ringspillene er fundet frem. Vi synes simpelthen at sommer 2017 skylder en ordentlig havefest med ordentlige Gin & Tonics,« slutter Iben Diamant.

Hvad: Gin & Tonic Pop Up Bar
Hvor: Slagtehusgade 11, 1715 København V
Hvornår: 10. og 11. november fra kl. 16-00 begge dage.
Hvor meget: Fri entré. 75 kr. pr. G&T.
Hvordan: Læs mere her

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort