Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 05/08/10

Simons

  • Foto: Mainfloor, til præ-åbningsfesten på Simons Foto: Mainfloor, til præ-åbningsfesten på Simons
Simons er natklubben med byens største drinks og byens mindste bartendere - der er nemlig dværge bag baren.

Folkene bag Simons er Simon Frank og Simon Lennet, som har lavet et hav af fester sammen igennem otte år. Nu åbner de for første gang deres egen natklub, hvor de bruger al den erfaring, de har samlet gennem årene, og skaber en natklub lige efter deres eget hoved.

Simons er indrettet i et gammelt galleri i to etager. Ovenpå er der båse og barer - inklusiv en rygegård.

Nedenunder er der dansegulv og dansevenlige møbler, hvor man kan fyre den af med godt udsyn over gulvet i fire forskellige højder. Og lige ved siden af dansegulvet finder man byens eneste dværgbar.

"Der var kun plads til, at der kunne være en dværg derinde, så det er vores gode ven Simon, som er dværg, der styrer den bar med hård hånd", siger Simon Lennet, som fortæller, at der også kommer endnu en bartender i dværgbaren.

"Det er en af Simons dværgvenner", siger Simon. "Han hedder faktisk også Simon, for at det ikke skal være løgn".

Fredagene er relativt "tilgængelige". Her bliver booket store navne både fra ind- og udland. Her kommer blandt andet den månedlige fest Das Ende med et stort udenlandsk elektronisk navn. Klubben Sort (hvis sidste semifaste tilholdssted var på den hemmelige etage i Scala) kommer også til at holde fest på Simons hver femte uge. Og drengene fra A-Huset kommer også til at lave rockaftener på Simons sammen med AIAIAI.

Lørdagene er mere ”selektive”. Medarbejderne har tavshedspligt, og der kommer i det hele taget ikke den store info ud om lørdagsfesterne, der beskrives som "rygraden i klubben".

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.