Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 19/07/11

SCANDINAVIA'S PREMIUM HARD ROCK & METAL NIGHTCLUB

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: THE ROCK CPH CLUBS 19. jul 2011
Senest redigeret af THE ROCK CPH CLUBS 20. jul 2011

Så er fanden løs i Skindergade! The Rock CPH præsenterer ikke bare én men hele to nye faste natklubber, der kommer til at køre fast hver fredag og lørdag fra kl. 00.00 til kl. 05.00.
Fredag vil være i den hårdeste ende af metal-skalaen med Club Fuckin' Hostile, og lørdag vil stå i Hard Rock'ens tegn når Club TNT indtager The Rock CPH.
Fælles for begge klubber er, at de vil være spækket med de sejeste DJ's, events, konkurrencer, happenings, mm. Kort sagt, den ultimative oplevelse for det publikum de andre ikke vil lege med!
Det skal i den grad også nævnes, at der opgraderes på alkoholkortet. Det nye drinkkort er et overflødighedshorn af cocktails med navne som "en Slayer" der ligger i den kradsbørstige"ende, eller en "Bon Jovi" der er det rene ganeslik. Kort sagt taler vi om drinks der smager som de bands de er opkaldt efter!
Hvis du troede The Rock CPH havde hevet sit sidste Es ud af ærmet tager du grueligt fejl! Let the Mayhem begin!

CLUB FUCKIN' HOSTILE
Så er det frem med de helt store djævlehorn! The Rock CPH's nye faste fredags-klub er ond! MEGET, MEGET OND!
Under kyndig og knusende hård hånd fra DJ RockInderen, DJ Evilsyde samt de mest brutale gæste DJ's i DK, vil publikum blive lammetævet af alt fra det mest ekstreme Black, Death, Grindcore, Thrash metal nogensinde, til Heavy Metal klassikere, som alle med respekt for deres eget kulsorte hjerte, vil kunne growle og brøle med på. De pivfrække Guld piger vil også være til stede for at stille publikums tørst med iskolde Guld Tuborg tilbud.
Med andre ord, der bliver INGEN kære mor når Club Fuckin' Hostile sætter publikum og ikke mindst Satan i stævne hver fredag i fremtiden!

CLUB TNT
At smække de stærkt rivaliserende DJ's, "Rockpiraten" og "Dennis Post" sammen - og tilmed gi' dem frie tøjler til at gøre hvad de vil - lyder måske nok som selve opskriften på dommedag, men det er ikke desto mindre hvad der er sket!
Club TNT er The Rock's nye faste lørdagsklub der udover, at præsentere det bedste indenfor rock, hardrock, grunge, og en lille smugle heavy i den folkekære ende, også vil være et overflødighedshorn af events der med tiden vil inkludere damer, hjelme, skydevåben, prominete/idiotiske gæstevisits, osv. osv, I denne weekend kommer de lækre Somersby piger med et knald godt tilbud på den populære brandertstarter! .... Forvirret? Det hele vil give meget mere mening når Club TNT dominerer salen hver lørdag nat fra nu af.

 

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register