Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 28/04/14

Salon 39

Salon 39

Vodroffsvej 39
1900 Frederiksberg C

Åbningstider

Mandag: lukket
Tirsdag: 16:00 - 23:30
Onsdag & Torsdag: 16:00 - 00:30
Fredag & Lørdag: 16:00 - 01:30
Søndag: Lukket

Kitchen
All days from 17:30 to 22:00
Last reservation 21:30

Kontakt

39 20 80 39
 

Diverse

AOK anbefaler

Genre

Cocktailbar

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Salon 39 er det perfekte bud til en hyggelig aften, hvor du vil spise god, enkel mad og fortsætte aftenen med proff bartenderes velrystede cocktails.

På hjørnet af Danasvej, lige når du kommer over Søerne fra Kampmannsgade, har kokken Thomas Raae Rasmussen og bartenderen og bryggeren Kasper Georg Jensen åbnet en cocktailbar, hvor du også kan spise aftensmad a la italiana og høre tilbagelænet jazz, blues og soul på vinyl.

En gourmetkok og en prof bartender
De barmænd har imponerende CV'er: Kasper er uddannet fra Søllerød Kro og har arbejdet på Hotel D'Angleterre sammen med stjernekokken Rasmus Kofoed, og Thomas kan bryste sig af at være uddannet som tjener og bartender fra et af Hamborgs ældste hoteller Fairmont Hotel Vier Jahrzeiten og har arbejdet som brygger på både Nørrebro Bryghus og på Brooklyn Brewery, som ølguruen Garrett Oliver er medejer af. Hvilket betyder, at du også kan få et ordentligt glas humle.

Ingen børnefødselsdag i din drink
På Salon 39 er ingen slavesprut på hylderne og her serveres cocktails ikke med en børnefødselsdag af pynt oveni. Derimod er juicen friskpresset. Salon 39 har sine egne, unikke drinks, men på cocktailkortet kan du også finde klassikere som den whisky-baserede Sazerac med et anstrøg af absint, der stammer fra 1830ernes New Orleans, og en Ramos Ginfizz, som i 1920erne fik dansegulve til at swinge i de amerikanske jazzklubber. Du kan selvfølgelig også få en mocktail, altså en drink uden alkohol.

Køkkenet er leveringsdygtigt i både småretter og italiensk-inspireret aftensmad helt til lukketid. Faktisk kan du stykke en hel fire-retters middag sammen af spisekortets retter.

The Breakfast Club
Læs om Salon 39s søndagsbrunch for urbane cowboys og by-alfer.

Brugeromtale
Oprettet af: Salon39 15. okt 2007
Senest redigeret af Georg 30. apr 2014
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.