Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 01/04/08

Rust

Rust

Guldbergsgade 8
2200 København N

Åbningstider

Ons-lør 21.00-05.00

Kontakt

35 24 52 00
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Diverse

AOK anbefaler

 

 

 

  • Foto: Vitus Bærentzen Foto: Vitus Bærentzen
Rust genåbnede fredag 29. februar '08 efter at have holdt lukket i hele otte måneder. Det var en brand i garderoben i juni '07 der var skyld i lukningen, og Rust brugte tiden på at renovere hele hytten.
Spillestedet og natklubben Rust er genåbnet efter otte måneders lukning - og Nørrebro-klassikeren slog dørene op den sidste dag i februar '08 i en opdateret og udvidet udgave. Dansegulvet på mainfloor foran scenen er blevet niveauinddelt, og barerne på samme etage er rykket sammen, så de strækker sig langs samme væg. Resten af dén etage er dog stadig præget af det, man kan kalde Rusts charme - ELLER dets primære problem: For at komme fra den ene ende af rummet til den anden skal man vandre langs den smalle tarm af gulvplads mellem barerne og siddepladserne ved bordene, hvilket på crowdede aftener ofte medfører deciderede prop-situationer, som dog selvfølgelig altid kan udnyttes i flirte-øjemed.

I kælderen er discogulvet med lys i fjernet, og etagen fremstår mere minimalistisk. For enden af dansegulvet på det niveauhævede gulv foran baren er der blevet placeret høje langborde.

Spillestedet har desuden fået tilføjet en hel ekstra etage med rygerum og lounge (og det indlysende navn 'Upstairs'): To seperate rum (adskilt af en glasdør) med spejlbeklædte vægge, berlineragtige langborde og pendel-lamper. I rygerummet står en ølautomat, mens der er både bar og bordfodbold i det andet loungerum.

Og sidst men ikke mindst er der blevet installeret Funktion One-lydudstyr i hele huset, hvilket har vakt stor ståhej og glæde i det elektroniske musikmiljø.

Blandt de nye initiativer, som følger med genåbningen af Rust, er opstarten af eget pladeselskab, der både vil udgive nye og etablerede kunstnere. Rust vil også begynde at sælge billeder fra koncerterne og har etableret et samarbejde med musikmagasinet Soundvenue omkring upcoming bands. Desuden lanceres en ny onsdagsklub, der skal tage over, hvor de legendariske MidWeekBrakes-onsdage slap. Den nye klub hedder Heat og køres af Morten Varano og Sonny B. (også kendt som dj Typhoon).

Rust skulle have genåbnet omkring nytår, men på grund af langsom sagsbehandling af kommunens forsikring, blev genåbningen udsat.
Rust består af kælderklubben Bassment, cocktailbaren Livingroom, der ligger i direkte forbindelse med Mainfloor og scenen, hvor man også finder øl- og scenebaren, samt den nytilføjede loungeetage Upstairs. Indgangen er flyttet til gården, hvor man kan nå alle etagerne via en udvendig jerntrappe.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Bliv opdateret på byens koncerter, cocktailbarer, klubber og alt der rører sig i nattelivet hver uge.

email:

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester