Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 20/11/12

Running Dinner

  • Foto: Sisse Stroyer Foto: Sisse Stroyer

...

Running Dinner har eksisteret i ti år og er nu blevet så stor en succes, at der er flere events i byen hver uge.

Nogle af dem er speeddating-koncepter rundt omkring på byens cafeer, mens andre er de såkaldte Running Dinners, hvor man spiser privat sammen med otte mennesker, man ikke kender, og derefter mødes til stor fest et sted i byen.

De tilmeldte singler sættes sammen i ”par” af Running Dinner, som kobler folk sammen baseret på alder, interesser og højde. Hvert par er ansvarlig for at tilberede en forret, en hovedret eller en dessert, og hver ret spises i en ny lejlighed kl. henholdsvis 18, 20 og 22 sammen med tre andre par, der er sat sammen på samme måde.

I løbet af aftenen har man således mødt fire nye mennesker af det modsatte køn på en rimeligt afslappet og uforpligtende måde, og ifølge grundlæggeren af Running Dinner har tusindvis af kærestepar fundet sammen på denne måde gennem årene.

Når middagene rundt omkring i de private lejligheder er overstået, mødes alle til et stort afterparty, hvor man kan gense dem, man mødte i løbet af aftenen – og alle mulige andre, hvis der ikke lige var noget, der slog gnister for alvor, i den pulje, man havnede i.

Denne måned er der for eksempel Running Dinner-fest på Kitty Klub lørdag 24. november, hvor dørene åbnes kl. 23.30. Man kan også bare tilmelde sig efterfesten, hvis man ikke har mulighed for at deltage i middagene. Denne lørdag er alle tilmeldte (og dermed deltagerne til festen) mellem 34 og 46 år.

Hvad: Running Dinner og afterparty
Hvor: Kitty Klub (det er Parks selskabslokaler), Østerbrogade 79
Hvornår: Lørdag 24. november kl. 18 (fest fra 23.30 – her lukkes dørene 00.45)
Hvordan: 275 kr. på http://runningdinner.dk/events/running-dinner/running-dinner . Denne lørdag kun for de 34- til 46-årige

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register