Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 15/10/07

Riesen

  • Foto: Benita Marcussen Foto: Benita Marcussen
På trods af navnet, som betyder stor på tysk, er Riesen en lille bar. Det betyder, at du på travle aftener står som sild i en tønde. Det lyder måske ubehageligt, men er du selv venligsindet anlagt, vil du opdage, at det er de andre gæster også.

Riesen minder om en kollegiebar: Overkommelige priser, ikke nogen fancy indretning, kun et par borde bagerst i lokalet og gamle indiebands som Jesus & Mary Chain og danske Love Shop i højtalerne. Måske ser du også Mr. Love Shop himself på Riesen. Ellers er publikum typisk unge vesterbroere, universitetsstuderende eller folk med kreative jobs, retro-fuldskæg eller -eyeliner.

Vil du gå hele retro-vejen bestiller du en John Mogensen-kande. I provinsen hed den slet og ret en kande, og alle vidste, hvad det var, og hvordan den virkede. Da AOKs læsersegment er mere urbaniseret, iler vi her med en forklaring: En kande består af porter, snaps, citronvand, Pernod (eller i dette tilfælde Ricard) og pilsner-øl. Resultatet er, som den kvikke læser allerede har gættet, at man bliver fuld som en alk.

Foretrækker du mere raffinerede blandinger, laver Riesen også cocktails til konkurrencedygtige priser. Et tysk navn forpligter, så øllet er nøje udvalgt.Også øl kan købes i kander, og ud over et en række øl på hane fra Nørrebro Bryghus fås Urquell, Erdinger og Ale 16 på fad. På flaske kan du få øl fra både Thisted og Cuba - især den cubanske Cristal er forfriskende med en limeskive i, men også Tuborg og Carlsberg på flaske.

Riesen hed før Imbiss.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.