Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 27/01/10

Råhuset

  • Foto: JM Babonneau Foto: JM Babonneau
Det gamle Råhus i Den Brune Kødby vil fremover koncentrere sig om musik. Huset genopstår 4. februar som regulært spillested for den københavnske undergrund.

Råhuset på Halmtorvet har i sin funktion af kulturhus, været brugt til mange forskellige ting, måske FOR mange ting. For husets arrangementer har generelt ikke trukket det helt store publikum til.
“Den brogede profil har gjort det svært for publikum, at finde ud af hvad der helt præcist skete hvornår; og det er den kritik, vi nu forsøger at imødekomme,” udtaler Annette Reinhardt fra Kultur Vesterbro i en pressemeddelelse.

Midlet til at rette op på den lidt forvirrede profil, bliver at gøre Rahuset til et decideret spillested. Selv om musikken har fyldt meget i huset siden 2006, har der stadig været plads til diverse udstillinger,  teaterforestillinger og forskellige andre events.

Men nu sættes der altså udelukkende fokus på musikken, og det nye spillested vil fungere som scene for specielt up-coming kunstnere. Der vil blive fyldt en række faste klubaftener i programmet, blandt andet en Songwriter Slam, hvor unge håbefulde sangskrivere afprøver deres materiale, Club 2 Rude, der præsenterer rocksteady og ska fra ind- og udland, verdensmusikkklubben Club World, samt Club Gearbox Night, der vil dreje sig om den danske garagerockscene.

Åbningsweekenden
Den gamle bygning fra 1890, som oprindeligt blev brugt til beboelse, åbner som "rigtigt" spillested 4. februar, får sin scene indviet af det nærmest legendariske amerikanske garagerockband, The Fleshtones. Dagen efter er der hård, melodisk rock med Viol Mace, Paper Tigers og Starter, og 6. februar kan man komme til releasekoncert med stonerrockbandet Sedated Angel

Det videre program kan findes på www.myspace.com/raahuset

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester