Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 28/04/14

Pub & Sport

  • Foto: PR Foto: PR
Ligegyldigt hvor du sidder henne på Pub og Sport, kan du se en skærm, og hvis der er fodbold på tv, så vil du aldrig være alene om at kigge på den. Hvis du selv vil dyrke sport, er der syv poolborde og tre dartskiver.

Ligegyldigt hvor du sidder henne på Pub & Sport, kan du se en skærm, og hvis der er fodbold på tv, så vil du aldrig være alene om at kigge på den. Specielt når der er landskamp er pubben smækfyldt med tv-sportsentusiaster. Stemningen kan koge næsten som på et stadion: Man hujer, hopper, hepper og skælder ud på dommeren, men glæder sig over, at der er nærmere til den næste fadøl end i Parken.

Sker det, at pubbens gæster selv har lyst til at være aktive sportsudøvere, har Sport & Pub syv poolborde og tre dartskiver. Det er ikke fysisk krævende sportsgrene, men det kan da godt give sved på panden. Og så må man lige have en øl til.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.