Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 15/10/07

Out of Juice

Out of Juice

Frederiksborggade 5
1360 København K

Åbningstider

Man-ons 15.00-24.00, Tor 15.00-02.00, Fre-lør 13.00-4.00

Kontakt

33 93 11 47
 

Diverse

Lukket

 

 

 

OBS! Stedet er lukket.

Som navnet mere end antyder, så er det ikke juice, som langes over disken i denne kombinerede cafe og bar med udsigt mod Frederiksborggade.

Cafeen åbner først hen på eftermiddagen, og er med sit store udvalg af kaffe og chokolade et godt puste ud-sted for koffein- og sukkerhungrende shoppere. Her fås mange forskellige kaffevarianter, lige fra filterkaffe til caffelatte.

Varm chokolade-kategorien indbefatter foruden den klassiske Original Supreme også utraditionelle smagsvarianter som hasselnød, hvid chokolade og hindbær.

På varme sommerdage åbnes glasdørene ud mod shoppinggaden, så gæsterne kan følge med i bylivet. Trænger du til afkøling, kan du få milkshakes med alt fra kokos- til ananassmag. De fås både med og uden alkohol.

Senere på dagen skrues der op for musikken, og kaffegæsterne viger for et yngre og mere festorienteret klientel. Det absolutte drink-hit er stedets Ice Shots. Fra baren kan du se dem rotere i ismaskinerne, og for 100 kroner kan du få ti i alle regnbuens farver.

Er man mange, eller er du blot ekstremt tørstig, så er det måske en ide at bestille Grand Superbowl. Den store glasbowle rummer fem liter og fyldes op med to flasker spiritus, juice, grenadine og lime. Prisen er 1000 kroner.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.