Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 15/10/12

Ourselves Alone

Ourselves Alone

Badstuestræde 7
1209 København K

Åbningstider

Tirs-tor: 20-03
Fre-lør:16-03

Kontakt

50 70 76 96
 

Diverse

Lukket

 

 

 

  • Foto: PR, Ourselves Alone Foto: PR, Ourselves Alone
  • Foto: PR, Ourselves Alone Foto: PR, Ourselves Alone
  12  
OBS! Stedet er lukket.

Man skal ringe på en dørklokke for at komme ind på cocktailbaren Ourselves Alone. Indenfor bliver man svøbt ind i god service - og så er der oven i købet åbent fra mandag til søndag.

Kender du det med at stå på et lidt skævt tidspunkt og have brug for en cocktailbar - og så er de alle sammen lukket? Lige præcis på den mandag aften eller søndag nat, hvor du har brug for dem!?

Dét problem er du ude over nu. Du vil altid vide, at du kan smutte ned i Badstuestræde. For der holder cocktailbaren Ourselves Alone nemlig åbent alle ugens dage. Mandag til søndag fra kl. 16 til 03.

Man skal ringe på en lille dørklokke for at blive lukket ind på den hyggelige bar. Og det er ikke bare for at være lidt hemmelig, lige som newyorkerbaren PDT (Please Don't Tell), hvor man skal ind gennem en gammel telefonboks for at få adgang til de prisbelønnede cocktails.

"Dørklokken er vores måde at kontrollere, hvor mange gæster der kommer ind, så vi ikke pludselig bliver væltet af en gruppe på 45. Den service, vi gerne vil levere, kan vi ikke give, hvis der står mennesker i to lag oppe i baren", siger Knut Randhem, der har åbnet baren sammen med Søren Krogh Sørensen, som faktisk har bartendererfaring med fra føromtalte PDT, der har vundet titlen som verdens bedste bar hele to gange.

Når først døren har åbnet sig, og man sidder inde i den hyggelige bar, kan man være sikker på at være foldet ind i god service fra start til slut.

Alle gæster får en velkomstdrink baseret på tør fransk vermouth, applejack, en fransk orangebitter og D.O.M. Bénédectine (en klassisk fransk urtelikør).

"Hvis man går på michelinrestaurant, forventer man jo også at få en appetizer. Det her er vores måde at gøre det på", siger Knut Randhem.

Og så er det ellers med at lade bartenderen spore sig ind på, hvad du godt kan lide. Og hvad du måske ikke kender endnu, men faktisk er helt tosset med. Der er nemlig intet cocktailkort på Ourselves Alone. Men det landskab, du kommer til at bevæge dig rundt i, er klassiske amerikanske cocktails fra 20erne og 30erne - serveret i smukke, gamle og meget forskellige krystalglas fundet på antikmarkeder.

"Vi har allerede stamgæster, der beder om at få deres martini i 'det der glas, de fik sidste gang'," fortæller Knut Randhem.

"Og trenden går mod de klassiske cocktails nu. Folk vil gerne have noget, der smager lidt skarpere og lidt tørrere end for 3-4 år siden, hvor det handlede mere om frisk frugt og pureer".

Whiskeycocktails er meget populære i øjeblikket, og mange gæster beder om variationer over Manhattans og Oldfashioned. Men efter et stykke tid på barstolen bliver de mere eventyrlystne, fortæller han.

Vi - os selv
Barens navn - 'Ourselves Alone' - har de to indehavere hentet fra Led Zeppelin. Efterfølgende har det vist sig, at det også er en (ikke helt korrekt, men ofte brugt) oversættelse af det irske parti-navn Sinn Féin (der helt ordret oversættes "Vi - os selv") samt at der er et afsnit af den amerikanske tv-serie Boardwalk Empire, der har samme titel.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.