Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 05/10/17

Økodarling fejrer ny cocktailbar med fri bar og fest

Tidspunkt

Neighbourhood Frederiksborggade

frederiksborggade 20D
1360 København K

Åbningstider

Se hjemmesiden

Kontakt

32 20 22 12
 

 

  • Foto: Tom Linboe Foto: Tom Linboe
  • Foto: Tom Linboe Foto: Tom Linboe
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Nu åbner Neighbourhood's Late Night Cocktailbar og det fejres med fri bar og fest.

Det kører godt for den økologiske pizza- og cocktailbar Neigbourhood. I sommer åbnede de restaurant nummer to i Frederiksborggade. Nu er nattilladelsen i hus, og det er åbningen af den nye restaurants Late Night Cocktailbar, der nu skal fejres.

Det sker med fri bar i to timer fra kl. 23 til 01, og det er både fredag og lørdag 6. og 7. oktober. Og når tiden med de gratis cocktails løber ud, så kan man købe flere i baren til halv pris frem til kl. 03.

Se billederne: Her er pizza-pusheren Neighbourhoods flotte nye toer

Alle cocktails i baren er økologiske og lavet fra bunden. Her infuserer de selv de spiritusen og shaker dem i forskellige kombinationer, udviklet af nogle af Københavns bedste bartendere. Der er i alt otte signaturcocktails på kortet. Alle cocktails koster 95 kr., og man kan bl.a kaste sig ud i en Nordic Bellini, der består af en æble/basilikum-gin med hjemmelavet ferskenpuré, citron, og spumante. Eller en Coco Mango, der er en brasiliansk cocktail med appelsininfuseret rom med mango, ingefær, limepuré og kokosskum. Der er også et udvalg af klassiske cocktails på kortet.

Foto: Ikke oplyst

Hver fredag og lørdag vil der være flere djs, der sørger for musikken. Den første weekend kan man opleve Elias Gozal, Shymon og Benster.

PS. Hvis man ikke kan komme til den store åbningsfest fredag 6. oktober, så gentages festlighederne med samme koncept de næste to weekender 13.-14. oktober og 20.-21. oktober. Her er der dog ikke fri bar, men der er halv pris.

Hvad: Åbning af Late Night Cocktailbar
Hvor: Neighbourhood, Frederiksborggade 20 D st., København K
Hvornår: 6.-7. oktober. 13.-14. oktober og 20.-21. oktober.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register