Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 20/03/08

Ocean Club

Ocean Club

Sundkrogskaj 17
2100 København Ø

Åbningstider

OCEAN CLUB BAR

Thursdays 1800 - 2400,
Fridays 1600 - 0200,
Saturdays 1800 - 0200,

OCEAN CLUB RESTAURANT

Mondays - Fridays 1200 - 1430
Mondays - Saturdays 1800 - 2300
Køkkenet lukker for ny bestillinger / Kitchen is closing for new orders 2200

Ocean Brunch:

Saturday 1030 - 1530,
Sunday 1030 - 1530.

Kontakt

70203036
 

 

 

 

  • ocean club Foto: PR-fotoocean club Foto: PR-foto

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Bid 20% af prisen på Byens Bedste Burger 2014

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Flot udsigt

Som aftalt kom vi til tiden, men de var ikke klar til at modtage os. Vi havde oprindelig bestilt plads ved vinduet, men fik det ikke. Betjeningen var - som mange steder - ikke særlig god og vi fik vist hilst på samtlige tjenere inden vi forlod dem noget senere. Dugen var snavset efter sidste selskab og vandkanderne var ikke afkalket - jeg tør ikke tænke på hvordan der mon ser ud hjemme hos tjenerne.
Maden var ganske udemærket - efter prisen - faktisk rigtig god. Den havde smag, så inspirerende ud og var vellavet - vinene passede til og vi var bestemt tilfreds på det punkt.
Udsigten - en sommeraften - var fantastisk, og jeg vil anbefale at får dem til at bekræfte bordbestilling ved vinduet.
Synd at Ocean Club ikke underviser deres tjenere - det ville kunderne få meget ud af.

 

50 års fødselsdagsfest

En magisk aften i december. Jeg havde lejet Ocean Club til min fødselsdagsfest og det var alle pengene værd. Der skal lyde et kæmpe tak til Meik fra OC og hele personalet. Maden, vinen, cocktails og festen var til 7*.

 

Utrolig ringe mad og betjening

Meget tom restaurant - og alligevel fik vi en jeg-er-helt-utrolig-travl-og-helt-utrolig-vigtig attitude fra vores modebebrillede maitre d' (eller hvad de kalder ham på Ocean Club).

Vi fik tildelt et l*rtebord dækket med anløbne glas, hvoraf vandglasset ikke en gang var af glas, men et slidt, urent udseende, ja, nærmest ugennemsigtigt plasticglas a la dem man får, når man drikker drinks ved en pool på et turistklassehotel, hvor almindelige glas ikke må benyttes pga de bare tæer. Uforståeligt valg.

For- og hovedret var fuldstændig uinspirerede, tenderende til totalt smagløse og hovedretten derudover lunken. Desserten var kedelig - og fælles for alle retterne var at prisen overhovedet ikke stod mål med kvalitetsniveauet - Ocean Club er fuldstændig urimelig overpriced. Det er næsten på cafeterieniveau, kvalitetsmæssigt, men prissat som en gourmetrestaurant.

Ærgerligt for restaurantens beliggenhed er jo ikke tosset.

 

God - rigtig god - mad til alle :-)

Med en deal i hånden besøgte vi lørdag Ocean Club, til vores store fornøjelse. Når man har oplevet at andre spisesteder serverer en reduceret menu, er oplevelsen en anden her, da man her ifølge tjeneren bevidst bruger deals for at alle skal have råd til at få god mad - en win-win situation.
Vi fik en tre-retter menu, først med en tapas-agtig forret som var alsidig og velsmagende. Dernæst hovedretten som var en MØR kalvemørbrad og igen meget velsmagende. Desserten var 3 små dessert på een tallerken - meget forfriskende og godt. Vi fik en velvalgt vinmenu, som passede fint til maden. Betjeningen var hele vejen igennem venlig, hjælpsom, charmerende og med godt kendskab til både mad og vine.
En super oplevelse og vi kommer igen!

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Tilmeld dig AOKs musik og natteliv-nyhedsbrev. Bliv opdateret på byens koncerter, cocktailbarer, klubber og alt der rører sig i nattelivet hver uge. Bare skriv din email her.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester