Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 04/07/08

Nord Natklub

Nord Natklub

Axeltorv 5
1609 København V

Åbningstider

Fredag-Lørdag kl. 22.00-05.00
 

Genre

Cocktailbar

Diskotek

Natklub

 

 

 

  • Foto: PR-foto fra Nord Foto: PR-foto fra Nord

"Vi manglede et sted at gå ud, nu hvor vi selv er kommet derop," siger Daniel Knuttel, som selv er 30 og en af medejerne af klub Nord, der tilbyder folk over 30 et sted at feste med jævnaldrende. Koncept har han udviklet i samarbejde med 34-årige Niels Hjorth, Renome og Club Copenhagen.

"Vi vil være anderledes end andre klubber f.eks. ved at sørge for, at der er god plads. Det skal også være nemt at finde et sted at sidde ned, og man skal kunne bestille cocktails ved bordet. Vi laver også et cocktailkort, hvor der både vil være de mere almindelige drinks og så nogle, der er nordiske ingredienser i, som havtorn, radise og rabarber. Og vi har ændret lydanlægget, så i de zoner, hvor man sidder ned, vil der være lavere musik, så man kan samtale."

På spørgsmålet om man er bange for, at klubben bliver en cityfilial af Damhuskroen, griner Daniel og svarer hurtigt:

"Det har vi da snakket om, men vi vil prøve at give det lidt mere kant. I stedet for at spille et dansktopnummer, vil vi hellere spille et gammelt David Bowie nummer, men også nye Madonnanumre og den slags, det kan de jo godt lide, dem i trediverne," siger han.

Og det er kun dem, der fyldt 30 år, der bliver lukket ind. Klubben vil, hvis dørmændene er i tvivl, bede om ID, så for første gang siden en gang i 1990erne skal sygesikringsbeviset med i byen. Der er dog (heldigvis!) intet krav om, at man møder op i firsergarderoben med neonfarver, Ball-trøje og permanentet hår helt stift af hårlak. Men man må godt, hvis man selv synes, den slags er smart.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Bid 20% af prisen på Byens Bedste Burger 2014

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Trist og ligeyldig julefrokost

Var 13. dec. 2014 med nogle gode venner til julefrokost på NORD. Med billetter til 1400 kr. stykket var forventningerne og humøret i top. Julemaden lignede noget der var til overs fra midt på ugen, måske det var derfor at der næsten ingen belysning var ved maden, så man ikke fik øje på hvor trist og uappetitlig det var. Udluftningen var mildt sagt ikke til stede, på et tidspunkt var der en underlig metallisk eller kloragtig lugt, der fik en del gæster til at sidde og hoste. Røgen fra rygekabinen i den ene ende af Nord kunne man også lugte overalt. En alt i alt kedelig og klam oplevelse, som vi ikke kan anbefale overhovedet. Fan´me ikke godt nok Nord! - go jul derude.

mvh.
Michael

 

Kan klart anbefales.

Vi besluttede os for nogle kvinder, at tage på Nord Natklub for at prøve stedet.
Det virker ekstremt populært, og da vi kom måtte vi også stå lidt i kø, for at komme ind. Man kunne tydeligt mærke stedet gik målbevidst efter mænd og kvinder i 30 års alderen og det var dejligt at kunne være et sted, hvor folk var samme aldersgruppe.
Stedet var meget større end jeg forventede og der blev spillet musik hele natten.
Hvis man er ryger, så findes der en rygekabine midt i det hele og det var et stort plus for os, da vi alle ryger.

Natklubben kan klart anbefales at prøve og deres drinks er super lækre.

 

Vi var en større gruppe af

Vi var en større gruppe af både mænd og kvinder, der skulle ud efter et arrangement og vi endte på Nord Natklub. Der var et par stykker i gruppen der havde været der før, men for størstedelen af os var det en ny oplevelse. Stedet var meget større end forventede og der blev spillet musik der lige passede aldersgruppen. Det virkede til størstedelen var over 30+ og det var rigtig positivt at kunne være i byen og aldersgruppen faktisk var overholdt. Der var rigtig mange mennesker og hvis man er ryger, så findes der en stor rygekabine inde på natklubben. Dette var selvfølgelig positivt for dem der røg, men samtidig lidt negativt for ikke rygerne.

Alt i alt viste det sig at blive en sjov aften, hvor vi alle gik hjem meget sent om morgenen. Nord Natklub kan klart anbefales til andre, der ønsker en bytur ude med mennesker i samme aldersgruppe.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Tilmeld dig AOKs musik og natteliv-nyhedsbrev. Bliv opdateret på byens koncerter, cocktailbarer, klubber og alt der rører sig i nattelivet hver uge. Bare skriv din email her.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester