Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 15/10/07

No. 8

STEDET ER LUKKET! Olsen-drengene, som før drev Konrad, har nu en klub, som kun er for medlemmer, hvor Eat og Etcetera før har ligget. Klubben har ikke noget navn, ligesom facaden er yderst diskret og vinduerne skærmet mod nysgerrige blikke.

Den hemmelige, eksklusive medlemsklubligger i Hovedvagtsgade 8, hvor Eat og Etcetera før har ligget. Klubben har ikke noget navn, ligesom facaden er yderst diskret og vinduerne skærmet mod nysgerrige blikke. Vil du gerne være med i den hemmelige klub, kan du sende en ansøgning til adressen, hvori du beskriver dine fortræffeligheder og/eller attributter.

På adressen lå i 90erne den hippe Etcetera, den italienske Ultimo og den kombinerede restaurant og natklub Eat, med Henrik Christian Brix i spidsen, som gik konkurs.

No. 8 blev åbnet af Olsen-drengene Kristian Willumsen, Jakob Blom og Danny Tanggård i 2005, som allerede da lejemålet på deres restaurant og natklub Konrad blev sagt op, besluttede at de ville åbne en ny klub, som kun skulle være for deres stamgæster, ligesom man kender det i f.eks. London.

Olsen-drengene har fået deres tilnavn, fordi de mødte hinanden, mens de arbejdede for restauratør Torben Olsen, som bl.a. har Café Victor, og fordi de opkaldte deres første restaurant i St. Kongensgade, som nu er lukket, efter ham.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.