Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 20/11/15

No. 64

  • Foto: PR Foto: PR
No 64. er en cocktailbar på Højbro Plads, hvor alt koster 64 kr.

Cocktails er blevet mange københavneres foretrukne weekend-beskæftigelse, men de kan også hurtigt dræne budgettet, når man - som regel - skal lægge over 100 kr. pr. cocktail.

Det vil de ikke være med til hos No. 64, så de har lavet en prispolitik, der er til at forstå - alle cocktails koster nemlig 64 kr.

Udefra ligner No. 64 en selskabslejlighed i to etager. Man skal ind ad en opgang for at komme ind til baren. Da bygningen er fredet er lokalerne i oprindelig stand, med høje paneler og gamle trægulve. Stilen er vintage med store tunge møbler og masser af pynt på væggene, som for øvrigt er gyldne med sort bindingsværk, der giver en varme til de gamle lokaler.

På stueetagen har de en blanding af høje og lave møbler, så der bliver skabt noget dynamik.

1. salen er ren lounge og er præget af hyggestemning, mens stueetagen lægger mere op til fest, da baren samt Dj-pult er placeret i centrum af lokalet. Man kan på stueetagen sidde i de store gulv-til-loft-vinduer og nyde sin cocktail med udsigt udover Højbro Plads.

Koncept er som sagt rimelig enkelt: Alle cocktails koster kr. 64,- deraf navnet No.64 og deres cocktails er lavet på kvalitetsråvarer, herunder hjemmelavede frugtmixturer, sirupper og premium spiritus.

Om sommeren har de 50m2 areal midt på Højbro Plads, hvor gæsterne kan nyde cocktails udendørs til sent på aftenen.

Klientellet på No. 64 er fra 25 år op efter og der er dj på fredag og lørdag. Musikstilen er en blanding af elektronisk lounge og Deep House.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.