Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 14/11/12

Natbar for voksne

  • Foto: PR Foto: PR

...

Konkurrencen om nattens publikum er hård i forvejen, men i september fik københavnerne endnu et fast ugentligt sted at feste, da teatret Bremen slog dørene op for den faste lørdagsfest Natbar.

Festlighederne foregår i teatrets lobbyområde, hvor værterne (Jonas Hz og Volcano Management) inviterer nye musikalske legekammerater forbi hver uge som gæste-dj’s bag pulten til en gang uhøjtidelig voksenfest, hvor de inviterede spiller det musik, de kan lide, for dansegulvet. Ligesom til en privatfest, bare med offentlig adgang og rigtigt god plads.

Denne lørdag lancerer Natbar et nyt samarbejde med Londonklubben Modern Lovers, hvilket betyder, at de indbudte gæste-dj’s bliver endnu vildere. På lørdag er det således to bandmedlemmer fra selveste Mogwai, der kommer og vender plader, og til december bliver det Kaiser Chiefs, der indtager dj-pulten.

Det er også ofte på Natbar, man finder diverse efterfester efter prisuddelinger og lignende, så hvis du vil hænge ud med den voksne del af musikbranchen, så er det (ofte) her.

Hvad: Natbar
Hvor: Bremen, Nyropsgade 39-41
Hvornår: Hver lørdag fra 23 til 05
Hvordan: Gratis. Tjek natbar.dk

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register