Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 04/10/12

Natbar

Tidspunkt

Bremen

Nyropsgade 39-41
1602 København V

 

  • Foto: PR Foto: PR
Konkurrencen om nattens publikum er hård i forvejen, men nu har københavnerne fået endnu et sted at feste med den ugentlige Natbar på Bremen.

...
Konkurrencen om nattens publikum er hård i forvejen, men nu får københavnerne endnu et sted at feste med den ugentlige Natbar på Bremen.

Værterne har renoveret teatrets lobbyområde, bygget en ti meter bar i massivt egetræ og inviterer deres musikalske legekammerater forbi hver uge til en gang uhøjtidelig voksenfest, hvor de inviterede spiller det musik, de kan lide, for gæsterne. Ligesom til en privatfest, bare med offentlig adgang. Og rigtigt god plads.

Åbningsfesten var lørdag den 29. september 2012, hvor The Floor is Made of Lava gav koncert, og værterne Jonas Hz og Volcano Dj Team vendte plader.

Festen varer til 05 hver lørdag, og der vil både være koncerter, dj-sæts og mere eller mindre obskure indslag hver uge - og så er det gratis at komme ind.

Så er konkurrencen skærpet.

Lørdag 17. november 2012 udvidede Natbar konceptet med et nyt samarbejde med Londonklubben Modern Lovers, hvilket betyder, at de indbudte gæste-dj’s bliver endnu vildere. I november er det således to bandmedlemmer fra selveste Mogwai, der kommer og vender plader, i december bliver det Kaiser Chiefs, der indtager dj-pulten, og januar 2013 byder på Belle & Sebastian som dj's.

Hvad: Natbar
Hvor: Bremen, Nyropsgade 39-41
Hvornår: Hver lørdag fra kl. 23
Hvordan: Gratis.

Mere info på http://www.facebook.com/natbarcph?fref=ts

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register