Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 26/03/11

NASA Nightclub Copenhagen

  • Foto: Ikke oplyst
Brugeromtale
Oprettet af: Mads Dinesen 26. mar 2011

NASA åbnede første gang dørene op i 1997 og blev hurtigt et hit med sin kridhvide, futuristiske indretning. NASA blev de kendtes legeplads, hvor den resterende pøbel kun udefra kunne se de rige og kendte forsvinde ind i en elevator og blive ført op til et design, der mindede om noget fra år 3000.

I dag drives klubben dog anderledes. Klubben er stadig Danmarks mest prisbelønnede i DK af World’s Finest Clubs, men kravene for at komme ind er ikke længere defineret ud fra indkomst eller celebrity-status, men derimod ud fra ønsket om at have den bedste fest i de flotteste omgivelser.

Entréprisen ligger som regel på 100 kr. og efter denne entré tilbydes et stort barudvalg med alt fra 3 øl for 100 kr. til champagner til 95.000 kr. NASA er deusden indrettet med 11 VIP- borde, hvor man har mulighed for at sidde med sit helt eget selskab hævet en halv meter over dansegulvet.

NASA blev oprindeligt grundlagt af Johannes Torpe, men har siden da været gennem flere ejerskifte og en enkelt konkurs. I dag drives NASA af Mads Dinesen.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.