Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 08/01/13

Musen & Elefanten

Musen & Elefanten

Vestergade 21
1452 København K

Åbningstider

ons-Lør 18-24:00
 

Genre

Værtshus

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  12  

Midt i januar genåbnede det klassiske værtshus Musen og Elefanten i Vestergade efter at have været lukket i fire år. Hele huset er blevet restaureret fra top til tå, og Musen og Elefantens glødende hjerte er pejsen i midten af kælderlokalet, hvor man også finder baren.

Derudover består Musen og Elefanten af tre mindre stuer på førstesalen, hvor der er bordservering. Musen og Elefanten er den eneste beværtning i Danmark, som serverer Carlsberg Elefantøl fra fad, og det skete tidligere gennem snablen på en træelefant, der var værthusets kendetegn frem til lukningen i 2008. Den populære elefant er nu ved at blive genetableret i et nyt materiale.

Værtshuset hed faktisk oprindeligt Elefanten og Musen, men alle gæsterne kaldte stedet Musen og Elefanten, og nu har de nye indehavere taget konsekvensen og ændret navnet.

Der må ryges (og rafles) i stuerne på begge etager, og musikken i højtalerne er jazz, rock og danske pophits fra 80erne og 90erne.

Musen og Elefanten genåbnede i januar 2013. Mere info på www.musen-og-elefanten.dk.

Brugeromtale
Oprettet af: ReKom 8. jan 2013
Senest redigeret af ReKom 14. jan 2013

Musen & Elefanten byder på gammel værtshuskultur i hyggelige og afslappende omgivelser med ild i pejsen.

Hos Musen & Elefanten er der bordservering, rafleturneringer og på hylderne de danske klenodier vi kender fra oldemors hyggelige stue. Musikken gør sin del til at løfte en hyggelig stemning i de små stuer ved at være en god blanding af jazz, rock og danske pophits fra årtierne før årtusindskiftet.

Som det hører sig til på et rigtigt værtshus må man hos Musen & Elefanten nyde sin smøg i fred i stuerne, samt i den tilhørende overdækkede gård. Musen og Elefanten byder endvidere på et barkort bestående af danske øl, vin, irsk kaffe, små skarpe og som den eneste beværtning i Danmark, Carlsberg Elefantøl fra fad!

Lokalerne i Vestergade 21 husede fra slut 1980'erne og frem til 2008 københavner klassikeren Musen & Elefanten - eller Elefanten & Musen, som den også blev kaldt, og stedet var berygtet for at have en elefant i træ, som skænkede øl fra sin snabel. En gimmick der snart igen kan opleves i stuerne hos Musen & Elefanten.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.