Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 02/05/11

Moltkes Bar Speakeasy

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Baren i Moltkes Palæ går hele speakeasy-vejen med eksklusiv placering, eksklusiv indretning og lige så eksklusive åbningstider.

Den lidt hemmelige speakeasy-stil fra forbudstidens New York er meget populær i det københavnske cocktailmiljø netop nu, og den lille, nyåbnede cocktailbar Moltkes Bar Speakeasy er mere hemmelig end de fleste: den ligger inde i det smukke Moltkes Palæ og er – for øjeblikket – kun åbent fredag aften.

Speakeasy’en er indrettet i et gammelt barlokale, som ikke har været anvendt til sit oprindelige formål i 50 år men nu er omhyggeligt restaureret m ed en smukt udskåret bar af træ i den ene ende af lokalet.

Kortet er fyldt med klassikere, men hvis man vil eksperimentere lidt, kan Corpse Reviver til 85 kr. med druegin, appelsinlikør, citronjuice og et stænk absinth samt Red, Hot’n’Fierce til 90 kr. med tequila, jalapenos, vandmelon- og limejuice plus sød agavenektar varmt anbefales.

Brugeromtale
Oprettet af: Henrik Steen Petersen 2. maj 2012
Senest redigeret af Henrik Steen Petersen 2. maj 2012

Brugeroprettelse af Henrik Steen Petersen:
Speakeasy, Vintage Cocktails og en nostalgisk tidslomme for kendere og nydere af cocktails.

Moltkes Bar piller ikke ved det perfekte, men koncentrerer sig om at genskabe de klassiske cocktails, som serveres med passion og akkuratesse. På drinkskortet er derfor hovedsagelig cocktails, der kom til verden, før den gik af lave, men også et lille udvalg af nutidens klassikere.

Bag Moltkes Bar ligger en stor portion inspiration hentet fra New York. Og den gamle, nænsomt renoverede bar, som hidtil aldrig er blevet brugt til sit oprindelige formål, fremstår nu så autentisk som muligt og sætter sit helt eget præg på den cocktailkultur, som er kendetegnende for en moderne metropol. Slebet, poleret og bragt tilbage til ære og værdighed efter næsten 50 år i 'glemsel', indtager baren igen sin plads i Moltkes Palæ.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.