Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 26/11/12

MistleTONE i uKirke

Tidspunkt

uKirke - Gethsemane Kirke

Dannebrogsgade 53
1660 København V

Kontakt

29390935
 

 

  • Foto: PR Foto: PR
Fire fredage op til jul er der fredagsbar i en kirke på Vesterbro.

...
Skal vi nu høre reggae, dancehall og disco i en kirke? Ja, det skal vi. Endda mens vi drikker billige øl - og så på en fredag eftermiddag.

Men det er slet ikke så gudsforladt, som det lyder.

Det er Gethsemane Kirkes ungdomskirke uKirke, der står bag arrangementet, og de karakteriserer sig selv som Danmarks første guerillakirke - altså guerilla som i guerillagardening, hvor man sørger for at placere blomster og planter på steder i byen, som ellers hverken ville være grønne eller frugtbare.

"Vi vil skabe en levende kirke for unge på Vesterbro. Ikke kun for de særligt indviede, men for alle unge – også de unge, som vi ikke finder i Folkekirken i dag", lyder det fra dem - og til det formål vil man altså også kunne finde både fredagsbarer og rockkoncerter i uKirken.

Fest med et formål
Denne række af fredagsbarer med dj's hedder MistleTONE. Og det er en fest med et formål: Overskuddet går til Mariatjenesten, der tager sig af nogle af de mennesker, der har det allervanskeligst, nemlig dem, der færdes i det hårde miljø omkring Mariakirken på Istedgade.

MistleTONE-arrangementerne kører fra kl. 15 til 18 hver fredag frem til jul, og der sælges billige fadøl og Somersby i baren, mens forskellige dj's tager sig af musikken: Youngblood Soundsystem den 30. november, Christian d'Or den 7. december, Kasper Linné den 14. december og Terry Attack den 21.

Hvad: MistleTONE i uKirke
Hvor:
uKirke, Dannebrogsgade 53
Hvornår:
Fredag 30. nov, 7. dec, 14. dec og 21. dec kl. 15 til 18
 

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register