Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 26/01/16

Mikkeller Bar

  • Foto: Mikkeler.dk Foto: Mikkeler.dk
I Viktoriagade på Vesterbro ligger byens mest ambitiøse ølbar. Og måske også den sjoveste.

Verdens bedste ølbar. Det var Mikkel Borg Bjergsø alias ølbryggeren Mikkellers ambition, da han sidst i april 2010 rykkede ind i den hyggelige, høje kælder i nummer 8, hvor vinguden og -baren Bacchus før holdt til. Og der er efterhånden ikke langt til mål.

For både udenlandsk og dansk presse, ølentusiaster og anmeldere lovpriser den danske ølbrygger, der i dag eksporterer sine øl til mere end 40 lande og er fast leverandør til nogle af de bedste gourmetrestauranter i Danmark, deriblandt Noma, Mielcke & Hurtigkarl og Kiin Kiin.

Mikkellers manifest er at brygge øl som er udfordrende og ikke kender grænser for hverken alkohol, humle eller bitterhed, og heldigvis kan man komme forbi det lyse og hyggelige kælderlokale i Viktoriagade og smage herlighederne. Og også stille den lille sult i delikate snacks.

20 forskellige øl kan gæsterne vælge imellem, og der skiftes typisk ud med nye smagsvarianter en gang om ugen. Alene i 2011 lancerede Mikkeller 114 nye slags øl, så der er gode chancer for at finde en smagsvariant, man kan lide.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.