Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 23/05/08

Malbeck

  • Vinbaren Malbech Foto: ScanpixVinbaren Malbech Foto: Scanpix
Malbeck er en røgfri vinbar, hvor du kan smage et væld af argentinske vine, hvoraf nogle er af egen import.
Hvor Vesterbro-værtshuset Jernstangen engang lå i Istedgade, har to tidligere spanskstuderende indrettet en funky vinbar, hvor vinene udelukkende stammer fra Argentina. Begge ejerne har nemlig begge boet i det vinproducerende land i forbindelse med deres studier.

Vinbaren er moderne med minimalistisk indretning og retrolamper over baren. Du kan også sidde på puder på pladser i flere niveauer som i et amfiteater.

Navnet er stammer fra Malbec-druen, der er højt skattet i Argentina. Men vinene er lavet på mange forskellige druesorter, og er både røde, hvide og mousserende. En del af vinene er af egen import. En vinboks søger for at vinene har den perfekte temperatur.

Hver dag har Malbeck godt en håndfuld vine, som du kan købe glasvis. Prisen er typisk flaskeprisen delt med fem. Kommer du tidligt på dagen, kan du være med at påvirke valget af åbne flasker.

Har du lyst til lidt snacks til vinen, kan du bestille picada, som er pølse og andet charcuteri. Ordet picada betyder noget at sidde og stikke til.

På pladespilleren drejer ofte jazz eller tango-toner.

Er det for tidligt på dagen til vin, har Malbeck også kaffe lavet på gode bønner og kærlighed.

Malbech i Istedgade åbnede i 2006. I 2011 åbnede Malbech et Vinoteria på Nørrebro.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.