Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 14/12/11

Made: Her kommer festen til dig

  • Foto: PR-foto Foto: PR-foto
Made er lukket i oktober 2012

Hvis man gerne vil hoppe direkte fra mad til cocktails, er restaurant- og cocktailbaren Made et nyt bud.

Hvis du gerne vil have en af de der aftener i byen, hvor du får noget at spise først og derefter ikke behøver at rykke videre på en bar men blot bliver siddende, mens festen kommer op i gear omkring dig, er Made i Nørre Farimagsgade 57 et nyt bud.

Læs også: Her kan du spise i 2012

Restauranten åbner klokken 17 og byder på ting som flamberet skalddyrs-cassoulet og solid ribeye-steak (to retter for 250, tre for 350), og når maden er nede, kan man blive i lokalet, som langsomt, mens man har været opslugt af sin kalve-coulette, har forvandlet sig til en mere festlig cocktailbar. Og så kan man hoppe direkte ombord i cocktailkortet, og her har Made gjort det nemt: Alle cocktails koster 100 kr.

Læs også: Cocktailbarer, du skal kende

Gå ikke glip af stedets egen stolthed, en Frangelico Frappe med frugt og nødder, eller den herlige Green Marauder med blandt andet æble, passionsfrugt, hindbær og cognac - serveret af den humørfyldte barchef Alex, som er hentet ind fra London og gnistrer af begejstring, når han rammer plet med en cocktail.

Der er dj's på i weekenden, og hvis saltbalancen skal reetableres den følgende dag efter et dybt dyk i cocktailkortet, er der også brunch om lørdagen fra 10 til 15.

Køkkenet styres af køkkenchef Lasse Bygholm.

Hvad: Made
Hvor: Nørre Farimagsgade 57
Hvordan: Læs mere på made-cph.dk

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.