Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 10/08/12

Madam Chu's

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Der er visuel underholdning nok til mange besøg i denne smukkeste nye tilføjelse til det københavnske barlandskab.

Paul Muldowney, som er manden bag smugbaren The Union (den, som ikke har noget skilt, kun en gylden dørklokke), har åbnet en ny bar på Gl. Strand for eventyrlystne æsteter med mod på høje promiller og dybe samtaler: Madam Chu’s.

Også her er det ambitionen, ligesom på The Union, at man skal føle sig suget ind i en helt anden verden langt væk fra København, når man træder ned i den dunkle hule, og det er lykkedes.

Der er plads til hele 26 siddende gæster foran selve baren, der strækker sig langt gennem lokalet som et velskrubbet, skinnende skibsdæk med kurs mod mørke kontinenter, og som man sidder der under de stemningsfulde kobberlamper, kan øjnene gå på uendelig opdagelse i et væld af håndplukkede kuriositeter hentet hjem fra Shanghai og Singapore, mens smagsløgene sendes afsted på overraskende eventyr af potente cocktails med rød peberfrugt (Red or Dead), rabarber og mint (Happy Ending) eller dild og karamel (Sabrina All Night Long).

Når de tømte glas skal samles ind, foregår det ikke med en kedelig opvaskebakke men i en blankpoleret kinesisk trætønde med svanehals, og den slags detaljer giver visuel underholdning nok til mange besøg i denne smukkeste nye tilføjelse til det københavnske barlandskab.

Find din egen yndlingsmærkelighed i det elegante mylder. Men gå ikke glip af konvolut-tapetet på toilettet, som består af gamle kærlighedsbreve fra 2. verdenskrig.

Brugeromtale
Oprettet af: Rasmus Rasmussen 17. jan 2014
Senest redigeret af Rasmus Rasmussen 3. feb 2014
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.