Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 14/03/14

Lygten Station

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:

Interessen for en alternativ og mindre musikscene, der kan rumme andre musikoplevelser end de kommercielle spillesteder, er stor.

”Filmstationen”, der har etableret sig som alternativ biograf én gang om måneden i Lygten Station har trukket unge fra hele København til Nordvest, og en del støjrockforeninger har efterfølgende givet koncerter i stationen.

Unge musikere vil også fremover have mulighed for at leje spillestedet og ”spille på døren”. Kulturhuset Bispebjerg Nordvest, der administrerer det nye spillested, blander sig nemlig ikke i entréindtægten så længe, der er tale om unge uetablerede bands. Stationen kan lejes til en variabel pris afhængig af tidspunkt og formål.

Også Nordvests borgere har mulighed for at leje Lygten Station til udadvendte aktiviteter. Huset, der er blevet godkendt som kulturhus med driftsstøtte fra Københavns kommune, har fået ny scene, et fast lyd- og lysanlæg og borde til ca. 70 publikummer. Udover musik har Lygten Station også stand-up og filmarrangementer.

FilmStationen viser film hver 14. dag i forårs og efterårssæsonen.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.