Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 14/01/13

LA Tequila Bar

LA Tequila Bar

Gammel Mønt 17
1117 København K

Åbningstider

man-ons 16-??
tors: 16-05:00
fre-lør: 16-05:00
søn: 20-??

Kontakt

33126602
 

Genre

Anden bar

Cocktailbar

Diskotek

Natklub

Værtshus

Ølbar

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: ReKom 14. jan 2013
Senest redigeret af ReKom 17. apr 2013

LA Tequila Bar er en 2 etagers bar hvor festen altid er i højsædet og stemningen helt i top, hvilket nok skyldes at der ALTID er Tequila til 10 kroner!

De folk der kommer på LA Tequila Bar er ofte vildt forskellige, både af nationalitet og af baggrund, men fælles for dem alle er at de er kommet for at feste, opleve og skabe den stemning, der får natten til at flyve og festen til at nå himlen. Dette sker især i hverdagene hvor LA Bar er kendt som det sted hvor der altid er mennesker og fest til langt ud på natten!

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

how to gain soundcloud followers

This is very educational content and written well for a change. It's nice to see that some people still understand how to write a quality post! buy soundcloud play how to gain soundcloud followers

 

Elendigt personale

Værste sted i KBH, billigt jo, men overfyldt, og helt igennem uprofessionelt vagt personale.
Jeg blev smidt ud for at sove i baren, hmmm, var ikke engang i nærheden af at kunne sidde ned i baren eller hænge i baren. Da jeg argumenterer for jeg ikke skal smides ud og væk fra min kammersjuk som lige har fået kæmpet sig frem til baren og købt til os, bliver jeg spurgt om jeg har et problem, nej siger jeg og går pænt ud derefter. Prøver nu at komme i kontakt med min ven via mobil, får allernådigst lov til at gå ind og kigge efter ham, får 5 min, og jakken skal afleveres til dørmanden som pant, finder ham ikke på så kort tid. bruger så den næste 1 1/2 times tid på at ringe/SMS og vente på han kommer ud( han skal lige drikke/dele ud af den flaske han købte til os), og jeg får stadig ikke lov til at komme ind på trods af jeg hverken er møgstiv eller i FARE for at falde i søvn. Taler lidt med en mørk fyr som også er blevet smidt ud med samme begrundelse, han mener ligesom jeg at der nok ligger en anden grund til det. Så spild ikke dine penge her, der er masser af fede steder i KBH, hvor du ikke bliver smidt ud pga. Dørmænd med magtbegær, hvor du gerne må være selvom du er over 22 år eller du er meget kortklippet, eller du er mørk i huden.
Vagten er ikke uniformeret som der står i vagtbekendtgørelsen paragraf 3. han skal være, også en ting som på mig virker uprofessionelt. Første og sidste gang jeg kommer på det sted, øv for en ærgerligt slutning på en ellers fed aften....

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester