Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 28/06/16

La Banchina

  • Udsigten fra La Banchina. Foto: PR

    Udsigten fra La Banchina.

    Foto: PR
Sip økovin i solen, mens bølgerne skvulper mod bådebroen på Refshaleøen.

La Banchina betyder bådebro på italiensk. Og når nu man alligevel har tre af sådanne bådebroer liggende lige udenfor døren, så kommer navnet ligesom af sig selv.

Det har det i hvert fald gjort ude på Refshalevej 141A, hvor den gamle hovedvagtsbygning, som tidligere også har været brugt som bådventeværelse for B&W, fredag d. 29. april 2016 åbnede som havneknejpe.

Foto: PR

Det leder lidt tankerne hen på dengang, far var dreng, og Olsen Banden i færd med et kup, og omgivelserne er da også både rustikke, originale og yderst charmerende.

Se også: Nyt kæmpe madmarked på vej i København

Det er folkene bag Il Buco og Alimentari, der nu rykker ind med La Banchina, og de har åbent mandag-fredag kl. 08.00 og i weekenderne kl. 09.00 og helt til kl. 23.00 alle dage.

Her serverer de så simpel mad i solen - hjemmebagt og -lavet morgenmad til klokken 11. Til frokost og aften står den i fiskens tegn med masser fra havet og grøntsager indtil kl. 22. Her er et overskueligt menukort med 4-5 små retter, og vigtigst af alt, når nu man er havneknejpe, så er der også masser at skylle efter med.

Se også: Stifter ryger ud af kendt københavnsk restaurantkæde

Vinene er italienske og som udgangspunkt bioøkonaturlige. Der kommer nok også et par drinks på menuen. Noget med Campari og prosecco. Skulle det danske vejr gøre oprør, kan man hurtigt søge tilflugt fra bådebroerne til hovedbygningsskuret, hvor der er lunt og tørvejr.

Foto: PR

Hvad: La Banchina
Hvor: Reshalevej 141A, København K
Hvornår: Åbner fredag d. 29. april - man-fre: 08-23, lør-søn: 09-23

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.