Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 10/07/15

Kunstforening trækker stikket på populær jydebar

  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
Én enkelt weekend blev det til for det gæve jydekoncept, som ellers hittede i medierne.

I København er det ikke en nyhed, at steder kommer og går. Men der må alligevel næsten være tale om en rekord for pop-up-baren Det Bar Træls, som kun nåede at holde åbent i to dage sidste weekend.

Cocktailkonceptet skulle have fyldt gården hos Kunstforeningen GL STRAND med glade mennesker og musik alle weekender i juli, men nu er det altså slut. Historien om det humoristiske jydekoncept hittede ellers især på de sociale medier og hos diverse københavnerbyguides.

Baggrund: Her er byens nye kække jydebar

Begrundelsen for den pludselige lukning varierer alt efter, hvem man spørger. På Facebook skriver Det Bar Træls følgende:
»Det Bar Træls er blevet lukket af Kunstforeningen GL STRAND. De vil ikke låne os lokalet mere. Vi kom i medierne med vores dejlige koncept, og det blev ikke modtaget med samme glæde alle vegne.«

Pernille Wahlgren, som er kommunikations- og sponsorchef på GL STRAND, understreger dog overfor AOK, at der var tale om en prøveweekend for baren. De har efterfølgende fået et pænt »nej tak« til fremtidige arrangementer, da kunstforeningens gårdhave ikke var ryddet op som aftalt efter premiereweekenden.

Tjek også: Ny café serverer suppen i brødet

I en besked til AOK konkluderer indehaver af pop-up-baren, Rasmus Damgaard fra Rocktails.dk at  »Det bar super træls«. Han er dog på udkig efter er nyt sted til den populære jydebar, som altså tager sit navn fra en klassisk og karakteristisk sprogblomst fra det danske fastland.

Nåede du ikke forbi og drikke cocktails? Det bar træls!