Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 08/01/13

Københavner-klassiker vender tilbage i en opdateret version!

Tidspunkt

Fredag 11. jan. 2013, kl 14:00

Musen & Elefanten

Vestergade 21
1452 København K

Åbningstider

ons-Lør 18-24:00
 

Genre

Værtshus

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Manja 8. jan 2013
Senest redigeret af Manja 8. jan 2013

Mange husker nok værtshuset Musen & Elefanten der, fra slut 1980‘erne og små tyve år frem, lå gemt i et smalt hus i Vestergade 21. Stedet, der blandt andet var berygtet for at have en elefant af træ som skænkede øl fra sin snabel, lukkede i 2008, og indtil til et ejerskifte i 2011 har lokalerne ligget øde hen.

De nuværende ejere har længe ønsket at bringe Musen & Elefanten tilbage til Vestergade og nu, efter længere tids byggearbejde, kan de endelig byde København til åbningsfest fredag d. 11. januar kl. 14.00.

Med åbningen af Musen & Elefanten genoplives en niche af gammel værtshuskultur og en restaurering af lokalerne har medført hyggelige og afslappende omgivelser med ild i pejsen. Hos Musen & Elefanten er der bordservering, rafleturneringer og på hylderne de danske klenodier vi kender fra oldemors hyggelige stue. Musikken gør sin del til at løfte en hyggelig stemning i de små stuer ved at være en god blanding af jazz, rock og danske pophits fra årtierne før årtusindskiftet.

Som det hører sig til på et rigtigt værtshus må man hos Musen & Elefanten nyde sin smøg i fred i stuerne på begge etager, samt samt i den tilhørende overdækkede gård. Musen og Elefanten byder endvidere på et barkort bestående af danske øl, vin, irsk kaffe, små skarpe og som den eneste beværtning i Danmark, Carlsberg Elefant-øl fra fad!

Musen & Elefanten byder alle velkommen til åbningsfest fredag den 11. januar 2013, kl. 14.00. Her byder man i dagens anledning på en gratis Elefant fra fad.

Tilmelding til begivenheden kan ske via Facebook: http://www.facebook.com/events/506928675997288/?suggestsessionid=1000017...

 

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Tilmeld dig AOKs musik og natteliv-nyhedsbrev. Bliv opdateret på byens koncerter, cocktailbarer, klubber og alt der rører sig i nattelivet hver uge. Bare skriv din email her.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester