Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 22/11/07

K-3

K-3

Knabrostræde 3
1210 København K

Åbningstider

Åbningstider Tor-lør 22.00-06.00

 

Genre

Diskotek

Natklub

Diverse

Lukket

 

 

 

  • Pan Club (nu K3) Foto: Privat fotoPan Club (nu K3) Foto: Privat foto
Stedet er lukket. Adressen Knabrostræde 3 har siden 80'erne huset Pan, et af Danmarks største og mest kendte gå-i-byen-steder for bøsser og lesbiske. Men nu er Pan omdannet til den 'pansexuelle' K3. På åbningsaftenen var der problemer i døren...

Måske var det den voldsomt populære torsdagsklub Slik, der som en trojansk hest slap lidt for mange heterosexuelle klubhoveder ind på den stolte homoklub Pan, hvis stampublikum tilsidst begyndte at føle sig som overbegloede gæster på deres eget flagskib. Ihvertfald opstod der en vis utilfredshed med homo- og heterofordelingen blandt Pan-stamgæsterne, hvilket udmøntede sig i temmeligt omdebatterede krav om medlemskort og et efterfølgende fald i antallet af gæster. Til sidst måtte klubben lukke som decideret gay-klub: Sidste fest blev holdt midt i april 07.


Klubben i Knabrostræde er netop genåbnet som den 'pansexuelle' klub K3, der "ikke kender til grænser mellem han/hun eller homo/hetero" men fester lystigt og moderne derudaf i et inferno af dragqueens, dj's, dværge, dansere og delikat dekadence på fire etager med upfront dj's fra ind- og udland nederst og saftig disco og klubklassikere ovenpå. Det trænede øre vil her kunne ane, at fest-tornadoen Jean von Baden sandsynligvis har en legesyg finger med i spillet, og ja, ganske rigtigt, han er, sammen med kæreste Ditte, vært på lørdagsudgaverne af K3. I øvrigt sammen med Munir fra Elite Models.


Ifølge én af kræfterne bag K3 skal Munir fungere som 'picker' i døren - det vil sige, at han for eksempel skal sørge for, at dørmændene ikke kommer til at afvise de forkerte. Dette er essentielt på en klub, der markedsfører sig selv på at køre en selektiv dørpolitik - og til det er der kun at sige, at Munir nok skulle have været mere i spil på åbningsaftenen, hvor afvisningerne i døren virkede meget tilfældige og helt usammenhængende. Folk med invitationer blev pure afvist (inklusiv inviteret presse - og fotografer, der skulle arbejde på aftenen), mens crowden indendøre virkede langtfra eksklusiv omend ganske nydelig. Vi må håbe for K3, at der kommer styr på døren - ellers bliver Knabrostræde 3's fester både torsdag, fredag OG lørdag til én stor torsdags-klub-Slik; men det er der sandsynligvis også både penge og publikum i.


Info: Om torsdagene fortsætter Klub Slik for de fashionbevidste festhoveder, der tager for tidligt hul på weekenden og hinanden. Aldersgrænse: 21+. Fredage står den på klubben DiscoDasco for de 18- til 25-årige, mens lørdagenes klubnætter hedder K3 og har en aldersgrænse på 23+.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.