Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 28/04/14

Jolene

  • Foto: kristoffer Juel Poulsen Foto: kristoffer Juel Poulsen
  • Dora og Dora står bag baren Jolene i Kødbyen. Foto: Liselotte SabroeDora og Dora står bag baren Jolene i Kødbyen. Foto: Liselotte Sabroe
  • Dora og Dora har baren Jolene i Kødbyen. Foto: Liselotte SabroeDora og Dora har baren Jolene i Kødbyen. Foto: Liselotte Sabroe
To islandske piger har med Jolene skabt en af Kødbyens mest populære feststeder.

Den populære bar Jolene lå oprindeligt tæt ved Nørrebros Runddel, åbnede i sommeren 2007 og blev en øjeblikkelig succes, men måtte lukke igen på grund af naboklager. Derfor genåbnede den i 2008 i Kødbyen - langt fra lydfølsomme naboer.

De to veninder Dóra Dúna og Dóra Takefusa åbnede baren Jolene i august 2007 og berigede dermed ydre Nørrebro med et sted, der både havde kant, personlighed og ambitioner. Der blev lagt vægt på dj-bookninger af høj kvalitet og god, afslappet stemning, og stedet fortsatte i Kødbyen i helt samme ånd, med så få ændringer som muligt. Baren er dog blevet lidt større, og der vil blive serveret kaffe udenfor i solen, når vejret er til det. Den musikalske profil er også stadig den samme.

Bonusinfo: Dóra og Dóra kom til København fra Reykjavik specifikt for at åbne baren. Forbilledet var den islandske Reykjavik-klub Sirkus.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.