Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 21/12/09

I byen juleaften

  • Foto: Colourbox Foto: Colourbox
Alle er i strålende krammehumør, så juleaften er en rigtigt hyggelig aften at gå i byen. Og der er masser af tilbud til alle dem, der ikke vil sidde hjemme ved grantræet hele julenat. AOK viser vej til de fester, der starter, når familiehyggen slutter.

Rust

Guldbergsgade 8
2200 København N

Åben en låge

Foto: Vitus Bærentzen
Festkollektivet »24 Reasons« har et navn, der emmer af jul, og deres projekt er da også noget af en gavebod: De vil holde 24 fester på 24 forskellige steder, alle på den 24. i måneden. Og i år holder de så en af deres fester på selve juleaften, hvor de har slået festkræfterne sammen med den faste torsdagsklub på Rust, Villains Club. Det er i øvrigt blevet lidt af en tradition, at Rust holder åbent juleaften, og der plejer at komme mere end 500 gæster gennem døren i løbet af natten. Dansegulvet passes af Kristian Kjøller, Kenton Slash Demon, Emil Boserup, Sousa/Schmidt og Inspektøren.

Hvad: OMG IT's X_MAS!
Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh N
Hvornår: Torsdag 24. december kl. 23.55 - 05.00
Hvordan: Der er gratis entré og julegaver til de første!

Culture Box

Kronprinsessegade 54A
1306 København K

Sparetider

culture box bar Foto: Daniel Kaarill

Studerende, som har hærget deres SU-budget for hårdt med julegaveindkøbene, kan glæde sig over, at de kan komme helt gratis ind på torsdagsklubben Bam Bam, når de er færdige med familiehyggen – og drikke meget billigt i baren. Arrangørerne skruer op for varmegraderne og lover de svedigste dj-nisser i byen: Universal Soundsystem, Bun D’ Bass Kru, Fyah Luv og Helmet fyrer op for varme stilarter såsom dancehall, dubstep, reggae og jungle, så de ekstra kalorier kan svedes effektivt ud på dansegulvet.


Hvad: BAM BAM Christmas Special

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54A, Kbh K

Hvornår: Torsdag 24. december kl. 23.55 - 05.00

Hvordan: Gratis entré for studerende og et lækkert line-up

Magraths

Østerbrogade 112
2100 København Ø

En tur sydpå

Foto: PR--Foto
Hvis man længes efter varmere breddegrader (eller bare glæder sig ufatteligt meget til VM i fodbold), kan man også drible ned forbi den sydafrikanske bar Magraths, som altid holder åbent juleaften på grund af den særligt gode stemning. Læg mærke til selve baren, som er lavet af bølgeblik ligesom en typisk »shabeen« (zulu for »bar«) i Cape Towns townships. Der er to cocktails med eksotiske, sydafrikanske ingredienser for en hundredlap og to Carlsberg fra fad for 69 kr. – og for hver købt øl doneres 1 kr. til sydafrikanske forældreløse børn.

Hvad: Sydafrikansk julehygge
Hvor: Magraths South African Bar, Østerbrogade 112, Kbh. Ø
Hvornår: Kl. 23.30-04.30
Hvordan: Gratis

 

Skriv en kommentar