Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 24/03/15

Hip New Yorker bar åbner på Nikolaj Plads

  • Foto: PR Foto:
Engang lå Dakota her, nu åbner Bar25 deres science fiction saloon. Se de flotte billeder.

Shane Kernan og Silas Sauer har allerede stor succes med Bar7 i Studiestræde. Her har han bandlyst alt, der hedder snobberi og fine fornemmelser og i stedet fokuseret på at lave lækre cocktails til fair priser serveret af et smilende og imødekommende personale.

Det koncept bliver nu eksporteret 800 meter østpå, når Bar25 åbner fredag d. 27. marts på Nikolaj Plads nr. ja...25 selvfølgelig.

Læs også: København får ny eksklusiv cocktailbar

Her er plads til 200 gæster af gangen, og nogle af dem skal nok spærre øjnene op, når de kommer ind i de lokaler, som tidligere husede natklubben Dakota.

Alt er revet ned og bygget op igen i en New Yorker/London stemning, der har fået én over nakken i noget, der kunne minde om en science fiction saloon.

Se den vilde indretning i en billedserie her

Her er lysende gulve, man kan sidde omkring et  flygel, rå murstensvægge, sofaer i Chesterfield-stilen, planter, træborde, masser af spejle i detaljerede sølvrammer og en lang svungen bar med et kasseapparat fra forrige århundred på.

Læs også: København får absinth-bar

'Vi har taget alt det bedste fra Bar7 og gjort det endnu bedre,' fortæller Shane Kernan. 'Bedre kvalitet af drinks og serveret hurtigere. Vi har for 500.000 kr. spiritus stående i baren, så der er nok at vælge i mellem.'

Barkortet har omkring 30-40 cocktails at vælge imellem i prislejet 80-120 kr., og de kan studeres i et barkort, der ligner tabloidavisen The Sun.

'Men vi er her ikke for berømtheder og kendte mennesker. Vi er her for helt normale mennesker, der gerne vil have en god aften,' fortæller han.

Se billeder fra Bar25 her

Hvad: Bar 25
Hvor: Nikolaj Plads 25
Hvornår: Åbner fredag d. 27. marts kl. 16.00